Yol Bilgisayarı Sorunu Cokk Garip Bişey!!!

Kamikaze

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Mrb arkadaslar araca ilk bindiğinde yani yeni çalıstırdıgımda bi sorun yok gayet hersey net bi şekilde okunuyor(aksamüstü ve gece iken) sonra uzun yoldayken fark ettim bu durumu zamanla yol bilgisayarım sanki sensörlüymüş gibi yavas yavas silinior yazılarda felan silinme yok görüntünün netliği gidiyor sadece yazılarda felan silik cıkma gibi bi sorun yoq tamamen ışık olayında azalma oluyorr sizce neden olabilir birde gündüzleri hiç okunmuyorr hiçbir siliklik olmamasına ragmen.

farları açınca ışığı azalır yol bilgisayarının... konsol ve ibrelerin aydınlatmasını deiştiren bir mekanizma var ışığı açıp kapamaya yarayan... onunla beraber yol bilgisayarının ışık şiddetide değişir... sanırım bunu sormaya çalıştınız...

Tmm illaki birazcık azalma oluyor farları acınca ama konsol aydınlatma seviyesi max seviyede ilk calıstıgında bi sorun yoq zamanla uzun yolda konsolda sorun yok sadece yol bilgisayarı aydınlatması zamanla silikleşmeye baslıor azalıyorr sankii hani cep tlfonlarında yavas yavas azalma oluyor ya ekran ısıgında öle oluyor.

o zaman ampüllerden biri de patlamış olabilir... arkasında 2 veya 4 tane ampül var onlara bir bak..

sanırım bende gündüz okunamamasının nedeni o die düşünüyordum hallederim diyordum ve onu yapıcam fakat bu zamanla aydınlatmasındaki ışıgın azalmasını anlayamadım bakalım tecrübeli arkadaslar ne gibi yorum getircekler.

BAşka bir problem var gibi, ampül patlak olsa zamanla azalma yapmaz. Ya az ışıklıdır ya çok. Bir bilene sorup göstermekde fayda var

bende öylee düşünüyorummm aküden mi ki yada aracın elektrik sorunu mu var anlayamadım gittiii bakalımmm ne gibi fikirler cıkıcakkk

aynı sorun bende de oluyo özellikle yazın gün içinde sıcak havada dolaşınca ekranın ışığı yavaş yavaş azalıyor neredeyse okunmayacak kıvama geliyor Salih ustaya sordum ekranın işi bitmiş dedi

Mrb arkadaslar araca ilk bindiğinde yani yeni çalıstırdıgımda bi sorun yok gayet hersey net bi şekilde okunuyor(aksamüstü ve gece iken) sonra uzun yoldayken fark ettim bu durumu zamanla yol bilgisayarım sanki sensörlüymüş gibi yavas yavas silinior yazılarda felan silinme yok görüntünün netliği gidiyor sadece yazılarda felan silik cıkma gibi bi sorun yoq tamamen ışık olayında azalma oluyorr sizce neden olabilir birde gündüzleri hiç okunmuyorr hiçbir siliklik olmamasına ragmen.

sanırım ekranın aydınlatma şiddetini ayarlayan düğme bozuk yada düğme ile kumanda edilen reosta..

yaa ekranın işi bitmiş olsaaa normall ilk zmanlarda cok güsel aydınlatmaması lasımmm hiç bir sekilde siliklik vs yok hersey süper bi şekilde calısıor dur bakalım soketi bi söküp temizliycem bide arkasındaki aydınlatma lambalarının yenisini takıcamm inş o zaman düselirr bi sorun olmazz

Geri