Yol bilgisayarı kafayı yedi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hamsi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

hamsi

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Merhaba arkadaşlar, 2 hafta once fren lambası arıza yaptı, ekranda fren lambası yazıyordu ve bende 1-2 gun içinde piyasa malı aynı voltta bir ampul taktım ve test ettim yanıyor. 01.01.2010 gunu okntagı açtığımda anda bilgisayar ekranında ki bilgiler surekli değişiyor ( sanki tusa basılı tutuyormuş gibi ) cok hızlı değişiyor o anda ne yazdığını dahi goremiyorum.

Taktığım ampul halendaha yanıyor, aküyü söküp taktım gine aynı surekli değişiyor daha once başına boyle birşey gelen varmı

Merhaba arkadaşlar, 2 hafta once fren lambası arıza yaptı, ekranda fren lambası yazıyordu ve bende 1-2 gun içinde piyasa malı aynı voltta bir ampul taktım ve test ettim yanıyor. 01.01.2010 gunu okntagı açtığımda anda bilgisayar ekranında ki bilgiler surekli değişiyor ( sanki tusa basılı tutuyormuş gibi ) cok hızlı değişiyor o anda ne yazdığını dahi goremiyorum.

Taktığım ampul halendaha yanıyor, aküyü söküp taktım gine aynı surekli değişiyor daha once başına boyle birşey gelen varmı

Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar mutlaka yardımcı olacaktır ama benim aklıma gelen tuşun takılı kalma olasılığı.

Kontrol etmekten zarar gelmez. Tuşu bastığınız yönün aksine yani dışa doğru zorlamadan hafifçe çektiğinizde çıkması lazım. Çıkartırken dikkat edin içinde ufak bir yay var o kaybolmasın. Gördüğünüzde zaten sistemin basitliğini anlayacaksınız. Tekrar yayla beraber tuşu yerine oturtun. Umarım sorun bundandır ve işe yarar.
Saygılar...

bunu mutlaka denicem, gerçi aklıma geldi ve hafiften dışarı doğru çektim direksiyonun yanındaki tuşları ama farketmedi belki sokmek gerekir. gerçi tuşa bastıgımda o 1 saniyeliğine sanki duruyor

bunu mutlaka denicem, gerçi aklıma geldi ve hafiften dışarı doğru çektim direksiyonun yanındaki tuşları ama farketmedi belki sokmek gerekir. gerçi tuşa bastıgımda o 1 saniyeliğine sanki duruyor

Denemekten zarar gelmez ama dikkat edin yayı kaybetmeyin ve tırnakları kırmayın :) Sonucu bekliyoruz.

arkadaşlar benim yol bilgisayarında da anlık tüketim hep sıfır görünüyor.Önceden kendiliğinden düzeliyordu fakat 2 gündür sürekli sıfır gösteriyor.Sadece anlık tüketim değerinde böyle bi sorun var diğer parametreler normal.nedeni ne olabilir acaba?

sağ sol yaparak çekersen o parçanın çıkması çok kolay benimki belli devirlerde hafif tıkırtı yapıyor diye çektim yarım takılı vaziyette duruyor şimdi.sorun büyük ihtimalle ondan kaynaklanıyordur.bir de benimkinde sürekli fren lambalarını kontrol edin falan yazıyor sağlam olmasına rağmen.herkestemi var acaba o yazı

Nasip olursa bugun bahcede gunduz gozu ile denicem, sonucu mutlaka bildiririm.

İşe yaramadı herhalde bir cevap gelmedi sizden. Umarım halletmişsinizdir.

Daha bugün deneme fırsatım oldu, iki butonu da soktum yaylarıda soktum taktım birşey olmadı, yaylar sokukken dahi aynı seyi yapıyor. sonu duzelmedi yani

İşe yaramadığına üzüldüm. Tuşları çıkarmışken iç mekanizmayı da kontrol etseydiniz belki içten takılı kalmıştır. Kısa zamanda çözersiniz inşallah. Gerçekten can sıkıcı bir durum.
Saygılar...

Geri