yol bilgisayarı hakkında

Emre_H7070

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaslar aracımın yol bilgisayarında anlık yakıt göstergesi durumunda vites değiştirdiğim zaman yada gaza basıp cekmem durumda anlık tüketim 39.5 lere wuruyo bikac saniyeliğine we sonradan normal sewiyesine iniyo.aracım 2005 easytronic sizce bu normal mi yada böyle bişeyler karsılasan warmı forumlarda yeni yazılım yüklemesi duydum belkide bundan diye düşünüyorum simdilik. sizinde fikirlerinizi ögrenirsem faydası olur.. Teşekkürler

tabiki normal adı üzerinde anlık yakıt tüketimi sen gaza bastığın zaman yükselir

wallaha mı ;] tekrar oku konuyu derim :D

benimkinde de oluyor aynı şey. pek önemsemiyorum....

Benim araç otomatik. Kalkışta ve yavaşken hızlanayım dediğimde 39 u görüyor. Allahtan son sınır o yoksa 50-100 dinlemez kalkışta...

Yol bilgisayarına bide yazılım fln diyolar bilgisi olan warmı

bende de oluyor,ama çok kısa süreliğine,ayağını hafif gazdan çektiğin anda düzeliyor.

teşekkürler. peki gercekten anlık yüksek tüketim mi saglıyo bu sadece easytroniclere mi ait ?

arkadaşım bu dediğin konu yani anlık tüketimin 30 ların üzerilerine çıkması zaman zaman normal.
Bu durumu ben de yaşadım. Özellikle aşırı soğuk havalarda, senin düz diye düşündüğün ama hafif yukarı eğişimli yollarda en önemlisi de benzin kalitesi nedeni ile bu durum gerçekleşiyor. Ama ben 30 ların üzerindeki anlık tüketimi sadece1 . viteste yaşıyorum... Seninkin de diğer viteslerde de oluyor ve devamlılık arz ediyorsa bir servise baktır derim tabi 5000-6000 devirlerde arabayı kullanmıyorsan..

Bu arada arkadaşımın FIAT PUNTO sunun anlık tüketimi 60-70 leri bulmuş ve nerede ise her viteste her hızda bu tüketim miktarı görünüyormuş. Servise götürdü hala çözülmedi uğraşıyor garibim. Çözüm gelirse buraya yazarım..

Geri