Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bugun maltepe ıstanbul bostancı sanayı sıtesınde bır yer buldum telefonla konustum ama yarın gıdıp sahsen konusacagım. sonucu sızlere bıldırırım.tamiri biraz zor olduğu için pek yapan olmaz,tamirine vereceğin para ile biraz daha üstüne ekleyip bence çıkma bul daha iyi yaparsın.forumda bu gibi benzer konular vardı bir arattırırsan belki birşeyler bulursun ama istersen mokia nikli cengiz arkadaşımıza özelden ulaşabilirsin o belki sana yardımcı olur.
tamiri biraz zor olduğu için pek yapan olmaz,tamirine vereceğin para ile biraz daha üstüne ekleyip bence çıkma bul daha iyi yaparsın.forumda bu gibi benzer konular vardı bir arattırırsan belki birşeyler bulursun ama istersen mokia nikli cengiz arkadaşımıza özelden ulaşabilirsin o belki sana yardımcı olur.
gecikmiş bi cevap ama bilmiyorum işinize ne kadar yarar; Sivas'ta mega elektronik var. bütün yol bilgisayarlarında başarıyla sonuç almış bir firmadır. hem tamir eder, hem yazılım atar. Birde onun hemen 20 metre ötesinde sadece opel için yazılım atan birisi var, ama sadece yazılımla ilgileniyor bu opelci. her ikiside; ata sanayide mermercilerin hemen orada
ewet, cevap 4 sene kadar gecikmiş.