Yokmu istanbulda adam gibi opel yetkili servisi

yusufgulkaya

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaslar 2008 astra aldım aldıgıma bın pısman oldum aracın sarnufundan arac ıcıne ruzgar sesı olıyor ve hıc bır servıs yapamıyor kafayı yıgcem yada ben bu aracı pert edıcem ve benım tavsıyem atakoy opele gıtmeyın pısman olursunuz adamlarda daha araca bakacak ustaları bıle yok komık bır ulkede yasıyoruz yaa:D:D:D

geçmiş olsun ...
gedizler veya gerçek ..
tavsiye ederim arkadaşım

tesekkurler evet bı onlar kaldı bıde sansımı orda denıcem bakalım basıma neler gelcek...

ben opel ataköye götürmüştüm aracı yaklaşık bir sene kadar orda yaptırdım bakımları.. tabiki çok büyük sorunlar olmamıştı aracımda sadece rutin bakımları yapılıyordu onun için memnundum.. servis hızlı diye memnundum aslında hemen bekleyip alıyordum aracı..
bu arada sunrooftan nasıl ses geliyor aralıkmış gibi falan mı??:confused:

evet sankı bıraz aralık kalmıs gıbı 80 km de gıderken baslıyor ses sarnufu bantladım ses kesıldı gelde bunu servıstekılere anlat adamlar bıde ıdda edıyorlar ses gecırmez dıye...

ne saçma ya sunrooflu alcaktım bende 2009 elagance modelini son anda vazgeçmiştim
iyikide vazgeçmişim

keske opeldende vazgecmıs olsaydın...

amman gedizlere sakın bulaşma sakın.gedizler kadar iğrenc bir servis yok kac kere şikayet ettim..bnm aracımı bi devirdaim için tam 4 gun beklettıler..mersinden getirtmişler..bu kadar rezil bir servis olamaz..dolmabahcedeki GERCEK işinde on numara bir servis..

Kafanıza Kımse Silah Dayamadı Opel Alın Dıye...:) Opel Team Service Gidin bostancıda Ne sorununuz Varsa Hall Olsun...İnanın Opelden Aldıgınız Keyfi bmw Mercedes Harici Çogu Arabadan Alamazsınız....

Geri