Yine Acemi şöförler yine Kaza

Cebelli59

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Sabahın köründe önce geri geri gelirken kaldırıma vurmuş, sonra da gelip benim arabaya vurmuş. Ne yapabiliriz bir fikriniz var mıdır?

[img=800x600]http://i.hizliresim.com/B9nE1G.jpg[/img]

Ynt: Yine Acemi şöförler yine Kaza

Tespit ettiyseniz, hasar kayda değerse önce değer kaybı davası sonra suç duyurusu. Tespit edemediyseniz çarpıp kaçtı şeklinde suç duyurusunda bulunup kaskodan suç duyurusu belgeleri ile yaptırmak durumundasınız.

Aydn link' Alıntı:
Tespit ettiyseniz, hasar kayda değerse önce değer kaybı davası sonra suç duyurusu. Tespit edemediyseniz çarpıp kaçtı şeklinde suç duyurusunda bulunup kaskodan suç duyurusu belgeleri ile yaptırmak durumundasınız.

Resim atıcaktım, tapatalkın azizliğine geldik 2 dk ya atıyorum :)

geçmiş olsun..

Geçmiş olsun

Fotoğrafı ilk mesaja ekledim. Ne yapılabilir bir fikriniz varmı? Kasko falan bozdurmaya değermi sizce?

Ankarada Alim usta var, boyasız göçük düzeltme yapıyor. Boyada çatlak yoksa yüzde doksan göçüğü düzeltir, üzerine birde pasta cila atılırsa görünürlüğü minimuma iner. Bence boyatmadan bir gösterin, boyasız olmaz derse mecburen iki parça düzelip boyanacak.

Aynı noktaya aynı şekilde benim aracımada vurmuşlardı.Hatta sizinkinden daha kötüydü.Ankara şaşmazda bi ustaya vakumlattım biraz düzeltti ama içime sinmedi.İstanbulda sadece göçük işleriyle uğraşan bir yere götürdüm yuzde 90 oranında düzelttiler.Güneş falan vurursa ve yandan dikkatli bakılırsa biraz belli oluyor.Yerini bilmeyen anlayamaz :)

Ankarada Alim ustayı çok övüyorlar ama bi keresinde avuç içi kadar bir göçüğe 250 tl istemişti benden, bi dahada uğramadım.

Geçmiş olsun. Bende değer kaybı davası açmanızı tavsiye ediyorum.

geçmiş olsun, autoking‘e bir gösterin, onlar çözebilirler gibi gözüküyor.

Geri