yıllar sonra:(

got_the_life

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
taaa lıse zamanına dayanır sınıfta bır kız vardı isim vermeyeyim cok hoslanıyordum ondan ama ne tepkı verecek dıye hıc konusamadım sınıf arkadasımdı ama okadar samımı degıldık lise bitti o başka şehre gitti ben başka sehre neyse dun onu gordum memlekette kalbım bole yerınden cıkcaktı sankı ben arabadaydım o dısarıda benı farketmedı bı garıp oldum o an ne bileyim gideyimmi yanına dedim sonra bosver ya dedim aradan tam 7 yıl gecti kız dese nerdeydın sen diye baştan gelseydin konussaydın dıye onun için vazgectim yanına gitmekten ama sunu solıyım ne zaman onu hatırlasam bı garıp oluyorum 7 sene gecse dahiiiiiiiiiii:( :( :(

Eğer yanına gidip konuşsaydın Bundan sonra aklına geldiğinde bir garip olmazdın. Bişeylerin bittiğini anlamak için bittiğinden emin olmak lazım. Ama bittiği halde askıda kalmış gibi düşünmek insanın içini hoplatır.

İnsan birşeye sahip olamadımı hayatı boyunca onun özlemini eksikliğini çekiyor bu bir gerçek.
O yüzden hayatım boyunca herşeye sahip olmaya herşeyi her haltı yemeye çalışıyorum kafamda hiç bir zaman keşke dememek için.
Bugünüme böyle geldim ben demek için;).
Sanada tavsiyem git görebilirsen davet et bi çay iç eski dostmuş gibi cayını içtikten sonra acıkla içindekileri yoksa senin içinde ölür gider.
Ona hiç birşey olmaz olan sana yüreğine gençliğine hayatına olur...

Eğer yanına gidip konuşsaydın Bundan sonra aklına geldiğinde bir garip olmazdın. Bişeylerin bittiğini anlamak için bittiğinden emin olmak lazım. Ama bittiği halde askıda kalmış gibi düşünmek insanın içini hoplatır.

haklısınız belkide ona uzaktan bakmak yada belki birgün hayliyle yaşamak daha duygusal gelıyor insana ama şu var yaşımız geldi birgün bana onun dügün davetiyesi gelirse :cry: ama ne yapalım sevdiğimiz insanlar için bazen acı cekmek ve onlara bunu hissettirmemk gerekiyor heralde:(

sana birde bi şarkı söyleyeyim dinle bi ufaklık açıp güzel gider sabaha kadar;):)

Kıraçtan ac yıllar sonrayı
offff offffff sabah sabah bende acıyorumm dertlenelim biraz;)

sana birde bi şarkı söyleyeyim dinle bi ufaklık açıp güzel gider sabaha kadar;):)

Kıraçtan ac yıllar sonrayı
offff offffff sabah sabah bende acıyorumm dertlenelim biraz;)

sagol arkadasım o kadar takmıyorum zaten ama herkesin üniversitede veya baska yerde baska zamanlarda kız arkadası olmustur yanımada kız arkadasım varken bıle onu gorunce yıne aynı duyguları yasıyorum ama zaman en ii ilaç....

ooooooooooffff ooffffffff

no comment .

Gözlerin - Barış Akarsu Gözlerin boşluğa dalıp gider
Sahipsiz bakışların benim olsun isterim
Sırlarım acıdan ağlar örer
Kendi kayboluşlarım sende dursun isterim
Ağladım senin için ilk defa
Elimde parçalanmış bir hayat var aslında
Hapsoldum söylediğim yalanlara
Çıkışlar hep kapanmış ruhumda sokaklarda
Sırlarım acıdan ağlar örer
Kendi kayboluşlarım sende dursun isterim
Ağladım senin için ilk defa
Elimde parçalanmış bir hayat var aslında
Hapsoldum söylediğim yalanlara
Çıkışlar hep kapanmış, ruhumda sokaklarda

Kötü bir durum..Ömür boyu sürerse içinde büyük bir uhde kalabilir...Biraz cesaret çözer bu işi..

Geri