Yeni otomobilimi belirlememde yardım edermisiniz.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan migo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

migo

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Üzülerekte olsa bugün Vectra dan ayrıldım.Otomobilimde çok emek sabır ve zaman harcamışdım.Ve istediğim gibi de olmuştu.İlanımda da belirtmiştim ama şimdi durumu revize etmek isterim.

Vectra gts 2.2
Laguna II 3.0 v6

Laguna ile ilgili arabam.com daki testini okudum.Açıkcası can sıkıcı bir durumu yokmuş gibi gözüküyor.Motoruda PSA Renault ortak üretimiymiş.Fakat bu araca yada bu motora sahip olan diğer Peugeut ve Citroen sahibi cevremde ne yazık ki hiç kimse yok.Bilgisi olan arkadaşlarımdan bu konuda fikir ve görüşlerini bekliyorum.Eşimin aracının bakımını yaptırdığımız yetkili servise de sordum Kadıköy de fakat hiç servise giriş yapmadığından bilgi veremediler.Vectra da endişem pek yok ama laguna II hiç tanımıyorum.Kronik sorunları varmıdır?Laguna yı düşünmemin sebebide Vectra GTS 3.2 den bir nebze vergi avantaji ve fiyatı elbette.Bilgisi olan arkadaşlarımdan yardımlarını bekliyorum.

fransızları sevmem ama laguna baska ama laguna II laguna I göre daha tipsiz duruyor...vectra 3.2 GTS uçak gibi gider o ya :D

reno pejo citroen bana hiç guven hissettirmeyen arabalardır. fransız olmalarından mı dır nedir. gözümde sac dan araba gibiler. cok makul fiyatta degilse alman arac dışında dusunme bence. vectra yani

kronik sorunlar olarak bilemem ama lagunalarda güzel ve donanımı bol araçlardır

citroen kullanıyorum berbat ötesi...Dayımın arabası aldığımıza pişmanız...asTRa yanında sel500 gibi :D

bu motor seçeneklerini düşündüğünüze göre zevk arıyorsunuz diye tahmin ediyorum,
ki bu durumda işin içine zevk girdimi Renault'u listeye sokmazdım hiç. tamam motorunu yapmış adamlar, canavar gibi 3.0, belki Opel'den daha sorunsuzdur ama diğer yanlarına da bakmak lazım.

ben Laguna'nın çekici bir yanını göremiyorum, hem tasarım hem işçilik ve kalite olarak.

makyajlı GTS varken başkasına bakmam
(bu GTS değil ama önü aynı nasıl olsa :D )

1_image_for_silan_2464218_800x600.jpg

vectra 2.0 turbo al. paranın tam karşılığı.

bence vectra alın ne de olsa o bir alman renault ya bir türlü ısınamıyorm vectra gerçekten çok güzel hem de gts alacakmışsınz tadından yenmez kesinlikle opel

vectra derim :)

Geri