Yeni Opel Astra 2015 yakalandı...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ulkm
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Yeni Opel Astra 2015 yakalandı...

Başarılı gözukuyor içi arkası vs nasıl olur tabıkı

Genel karekterini korumuş, farlar da Audi r8 görünümü var gibi geldi, 80 -100 kg hafifleyecekmiş bir de sanırım dingil mesafesi artacak...

donanımda ne gibi farkılılıklar olcak acaba birde sis farı göremedim ben

2015 de yeni astraya geceriz arkadaşlar suan gercekten tasım basarılı görünüyor insallah iç tasırımda basarılıdır bilmiyorum bana güzel göründü opel yapıyor arkadaş

agresif durmuş.far çevresini yeni a3 e benzettim.sis farları , farların içinde olabilir.1.6 cdti motor gelirse güzel satış yakalar

Aynada sinyal hala mı yok ne  011zaa

uguur link' Alıntı:
agresif durmuş.far çevresini yeni a3 e benzettim.sis farları , farların içinde olabilir.1.6 cdti motor gelirse güzel satış yakalar

Hemen alırım  rockk

Bence olmamis, iki seyi ayni anda degistirince ve ikisi de ayni araca benzeyince karakterini kaybetmis arac.

Bence kaputun biraz daha kasli olmasi gerekirdi, fakat far ve izgara ile cok fazla oynanmis. Su anki farda bir estetik vardi, onu tamamen kaldirip atmislar.

Opel den baskasina benzemeyen daha özgün bir calisma beklerdim.

Astra nin hatlarini eski seat leona benzetiyorum. Fakat leondaki eksik bazi cizgileri cok iyi calisilip yerine oturtuldugu icin astra eski leon dan cok daha güzel derken, su anda hatlari bozulmus a3 e benzemis.

Demek ki benim aracim ileride de benim icin hala en güzeli olacak :)

O simdi asker link' Alıntı:
Hemen alırım  rockk

Evet bir audi havası var ve agresif

Geri