Yeni Jetta mı? Octavia mı?İkiside Dizel

Sizce Hangisi?

• Kullanılan toplam oy
    74
  • Anket kapatılmış .

busenedeburdayim

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
uzun zamandır yeni jetta dizel ile ilgileniyorum ancak orta donanim otomatik vites 59.000 tl gibi bir maliyeti var,incelemeye gittiğimde ise kesinlikle 59.000 lira verilecek bir araç değil,forumlarda çok tavsiye edilen skoda suber b veya biraz daha ekonomik octavia var ,siz olsanız 59.000 lirayı jettaya yatırırmısınız yoksa max.50.000 lira verip dolu bir dizel octavia mı alırsınız,,

2010 1.6 cr dizel dsg otomatik octavia kullandım çok memnun kaldım. skoda armasını saymazsak 4*4 lük araba. arkadaşım octavia yı peşin bolero ekran ile 47.000 e aldı.

skoda kötü bir araç değil bence gayet iyi zaten vw grubuyla hemen hemen aynı bence dizel otomatik agzına kadar dolu bir skoda octavia alabilrisin

skoda zaten wv'nin :) oktavia biraz daha ucuza alabilirsiniz ben yeni jettaya hiç ısınamadım makyajlayıp makyajlayıp yeni kasa diye satıyorlar...

Bir yerde okuduğum bir yazı vardı ama linki hatırlamıyorum. Jetta'nın yeni kasasının 2012 yılında çıkacağı söyleniyordu. Ama ben Skoda derdim. Sonuçta 2007 yılından sonraki tüm üretilen WV ve Skoda araçların parçaları %90 aynı..

kesinlikle oktavia alırdım, zaten aynı arabayı düşünüyorum. ikinci elde fiyatlar biraz düşerse ilk tercihim dizel oktavia.
arkadaşımda da benzinlisi vardı çok memnun kaldığı için 1.6 TDİ CR dizeli ile takas ettik. dizelden daha çok memnun.

bende octavia diyorum

jettanın yeni kasası çıktı ama gittim gördüm ,istediğim donanım ve dizel araba (ki full donanım değil) 59.000 lira istediler,ve içi çok basit geldi jettanın,,octavia ise yeni araştırmaya başladım ama söylenenler genelde olumlu ,sadece skoda imajı insanı düşündürüyor,,gerçi satış rakamlarına bakınca almanya ve diğer avrupa ülkelerinde hiçte azımsanacak bir satış rakamınn olmadığını gördüm...

Jetta kotu bir arac, Octavia ondanda kotu bie arac. Bir senedir sirket araci olarak octavia ya biniyorum, hayret ediyorum bu arabaya benzeyen seye para verip alanlara. Astra bile Octavia dan on kat iyidir.

ben 1.9 dizel octavia kullanmıştım, performansı süperdi. Sizin bahsettiğiniz 1.6 dizel octavia'nın motoru vw grubunun 1.6 tdi'yı ise memnun kalırsınız.

Geri