yeni golf hakkında

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan atuncer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

atuncer

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
selam
yeni golf hakkında bilgisi olan arkadaşlar .
araçım pert olduğu için yeni bir araç bakıyorum
golf 6 1.6 baktım araç hoşuma gitti.
ellerinde gerçi araç yok .
golf kullanan varsa bilgi lütfen
trendline triptroik için metalik fiat 42.500

çok para yaaa 1.6 dizeli gelicekti golfün

ben o paraya şöyle 2007-2006 elegance vectra c-2 alırım 1.9 turbo dizel 6 ileri triptrionik alırım üstünede para kalır. opc line bady kit alırım 1 haftada antalya tatil yaparım. o golfde ne şehir içinde ne de otobanda anca egzos dumanımı görür

Golf'un 1.6 dizel 105 hp (90 lık başlamıştı) satışları başlamış, fiyatı biraz farklı 90 lığa göre ama..

sitede golf6 alan bir arkadaşımız vardı ama maalesef ayrıldı.. bende ötv indirimi başladığında kapora verip sıraya girmiştim ama aracı showroomda görünce vazgeçip kaporamı geri aldım. çünkü çok küçük geldi bana ; mk4'den de mk5'dende küçükmüş gibi geldi.. vw'nin forum sitesinde 1,6 diesel motor için, kullananlar çok ekonomik diyorlar, bir depoyla 1200km yapabiliyormuş. ama performans konusunda zayıf olduğunuda söylüyorlar.

açıkcası yerinizde olsam 1,4tsi falan düşünürüm; çok ekonomik ve sürüşü çok keyifli. gaza yüklenince motorun kükremesi çok hoş.

edit: 1,6 deyince ben diesel sanmıştım ama sanırım kastettiğiniz 1,6 8 valfli benzinli motor. vw'nin en sorunsuz motoru.

Son düzenleme:
o bir golf.daha ne olsun ki..

güzel araba ama biraz pahalı...

Geri