Yeni Corsa da 7.000 YTL araç başı reklam maliyeti var

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Ert
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Ert

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Opel den sızan biligilere göre, Yeni Corsa nın fiatının, piyasa tarafından çok pahalı bulunması nedeniyle, istenilen satış rakamlarına ulaşamayınca, araç başına 7.000 YTL lik reklam payını, reklamları keserek yapılacak kampanyalarla 7.000 YTL lik indirimlere gidileceği bilgisi sızdı.
Almak isteyen arkadaşların sabırlı olmasını tavsiye ederiz. :alkis:

bencede pahalı araba

Acayip pahalı gerçekten

bence sınıfına göre pahalı o fiyata daha yüksek sınıftan bi araba alına bilir

pahalı yaw

bencede pahalı ama istenilen satış rakamına ulaşılmama tamamen yalan. izmir ve manisada 1 ay boyunca araba beklemek zorunda kaldım. gelen araba gidiyodu. 5 tane corsa geliyodu 3 zaten daha vitrine gelmeden satılmış oluyodu. Bi çok haber istesinde yazılanlara görede satışlar gayet iyi gidiyormuşş

aboooo satalım arabalarımızı bu ucuzlama ikinci eli mahveder ! eğer doğruysa

yeni kasa bir arabada 7bin ytl indirim imkansız gibi hiç inandırıcı bir haber gelmedei asparagas bence.arabanın ederi örenk veriyorum 75 hp lik dizeli 23bin ytl midir?başka hangi araç var 23bin ytl ye sıfır dizel yeni kasa soruyorum?

vermiş olduğunuz bilgi çok mantıklı!fakat indirim biraz abartı gibime geldii!max 3000-5000ytl olur heralde!

okadar indirim yaparlarsa yakarım arabayı.daha 2 hafta önce aldım 29500 ytl ye yani bekleseydim 22500 ytl ye alcaktım demek.kazıklandımmı ne.

Geri