Yeni Bir Dolandırıcılık Yöntemi. +393 Ile Başlayan Numaralar.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan metin_7
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

metin_7

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
+393 ile başlayan numaralar tarafından çağrı alırsanız,geri aramayın. ( Dakikası 50$ / 90 TL )

Size çağrı bırakıp aramanızı bekliyorlar, sonra siz arıyorsunuz beklemeye alıyor sizi sonra faturaya geliyor kol gibi.

Kafiyeli oldu :)

Herneyse, ilgili haber

Adana Emniyet Müdürlüğü, cep telefonu veya gelen aramayı görüntüleyen sabit
telefonlara + 393 koduyla bırakılan cevapsız çağrılar konusunda vatandaşı uyardı.
+ 393 belirtilen kodla başlayan numaraların dakikasının 50 dolar (90 lira civarı) ile ücretlendirildiğini belirten emniyet birimleri, yeni dolandırıcılık yöntemi hakkında telefon kullanıcılarını bilgilendirmek için broşür basıp dağıttı.

millet iyice sapıttı adam gıbı seyler dusunmezler hep böyle antin kuntin işler işte..

Haftada 1-2 tane bu şekilde aramaya maruz kalıyorum, isteyen arkadaşlara arayanların telefon mumaralarını verebilirim :)

Haftada 1-2 tane bu şekilde aramaya maruz kalıyorum, isteyen arkadaşlara arayanların telefon mumaralarını verebilirim :)

valla savas abı mıllet artıkkk neyle ugrascaklarını sasırdı gercekten yaa

Geçen gün canlı yayında izlemiştim adamın birisinide cevapsız bırakmışlar bu şekilde sonra adam aramış telefonu bir bayan açmış böyle böyle arkadaş olabiliriz demiş adamda yemiş bunu başlamış euroları göndermeye ben ettim siz etmeyin diyordu :D

Geçen gün canlı yayında izlemiştim adamın birisinide cevapsız bırakmışlar bu şekilde sonra adam aramış telefonu bir bayan açmış böyle böyle arkadaş olabiliriz demiş adamda yemiş bunu başlamış euroları göndermeye ben ettim siz etmeyin diyordu :D

yaa bu türk insanıı ne kadar karı kıza duskun yaa haketmıs :D

yaa bu türk insanıı ne kadar karı kıza duskun yaa haketmıs :D
İlahi Metin, diğer ülke erkekleri perte çıkmış gibi yazmışsın :D. Adamlar metroda, vatandaşa açık alanlarda bile icraat peşindeler :D.

habıre cagrı atıp duruyolar bıkmadılar :D

Geri