26 Tem 2012 #1 Ozgurruh Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 25 Ocak 2010 Mesajlar 1,116 Tepkime puanı 1 Puanları 0 http://www.opel.com.tr/microsite/astra/#/nb_4
26 Tem 2012 #2 İBRAHİM29 Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 13 Ara 2011 Mesajlar 2,227 Tepkime puanı 1 Puanları 0 aracın her şeyin begendim güzel araç yapmışlar...gece daha güzel gözüküyor...fakat arkası basit geliyor bana...
aracın her şeyin begendim güzel araç yapmışlar...gece daha güzel gözüküyor...fakat arkası basit geliyor bana...
26 Tem 2012 #3 miralay Kayıtlı Kullanıcı 41-Kocaeli Katılım 2 Ocak 2010 Mesajlar 723 Tepkime puanı 7 Puanları 18 Yaş 45 Güzel araç olmuş daha önce yayınlanan korsan görüntüler doğruymuş...ama bu araçta bence aydınlatma da biraz daha led veya day light olabilirdi.
Güzel araç olmuş daha önce yayınlanan korsan görüntüler doğruymuş...ama bu araçta bence aydınlatma da biraz daha led veya day light olabilirdi.
26 Tem 2012 Konuyu Başlatan #4 Ozgurruh Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 25 Ocak 2010 Mesajlar 1,116 Tepkime puanı 1 Puanları 0 miralay' Alıntı: Güzel araç olmuş daha önce yayınlanan korsan görüntüler doğruymuş...ama bu araçta bence aydınlatma da biraz daha led veya day light olabilirdi. Genişletmek için tıkla ... Bence de aydınlatması eksik gibi geldi ama içi çok güzel
miralay' Alıntı: Güzel araç olmuş daha önce yayınlanan korsan görüntüler doğruymuş...ama bu araçta bence aydınlatma da biraz daha led veya day light olabilirdi. Genişletmek için tıkla ... Bence de aydınlatması eksik gibi geldi ama içi çok güzel