Yeni araç yeni sorular...

emreyesil66

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Aracı bugün teslim aldım... 97 model Vectra CD... çok ufak ama beni üzen bir kaç sorunum var... yardımcı olursanız çok sevinirim... Teşekkürler...

Sorularım;

1: Bardaklıklar üzerine bastırınca tepki vermiyor, takılıp kalıyor... İçerde kaldığı için çok çirkin görünüyor... Bu problemi nasıl giderebilirim...

2: Vites çerçevesi (Cam anahtarlarının üzerinde bulunduğu kısım) tamir edilmiş, ancak üzerindeki baliler açıkça ortada olduğu için sinir bozucu duruyor... Daha önceki konulardan hatırladığım karbon kaplama olayıyla bu sorunu çözebileceğimi düşünüyorum... Ancak bu carbon folyoyu bir türlü bulamadım... Bana bulmamda yardımcı olurmusunuz?

3: Anahtar kapıları açarken takılma yapıyor ( Kumanda çalışmıyor)... Sorun beni ileride üzermi? Yoksa basit bir çözümü varmıdır? (Galiba anlatımımda bozukluk var... Manuel olarak açarken sağa sola anahtarı çevirince takılma yapıyor; sanki başka anahtardeniyormuşum gibi)

4: Yol bilgisayarında break pad diye bir ibare çıkıyor... Bu nedir? (ÇÖZÜLDÜ)

Yazılı sınav gibi oldu:) Kusura bakmazsınız artık...

Son düzenleme:
4. sorunun cevabı fren balatalarıyla ilgili bi problem var sanırım aracın frenlerinde problem yoksa sensörler yerinden çıkmış olabilir

Frenler gayet güzel geldi bana... Cevap için teşekkür ederim... Yarın kontrol ettiricem...

Son düzenleme:
usta kumandana pil tak sonra anahtarı kontağa tak ekrandaki gösterge ışıkları yansın ama arabayı çalıştırma bu vaziyetteyken kumandadan kilitleme tuşuna bas kapılar kilitlenir gibi bir tepki vermesi lazım ve kumandan çalışıyor demektir ama kapılar bir tepki vermezse servis yolu gözüktü
servisin bana dediği kumandayı uzaktan kullanma yanına yaklaş ve kapıları aç dedi uzaktan yapınca başka frekanslarla karışıyormuş yukarıda anlattığım kumandanla araba senkronize oluyor servis bana böyle dedi yaptım ve oldu

En büyük sorununuz 1. ve 2. sorudaki gibi olsun. Bunlar ne ki? Yeni araba alınca, bir de bu ikinci el olunca adamın kafasına neler geliyor. Hele bu bir de ilk arabası ise insanın.

4. soruya en doğru yanıt verilmiş.

Uzaktan kumandalı anahtar için forumda çok konu var, yanlış hatırlamıyorsam 90 ytl diye bir fiyat görmüştüm forumda. Tabi birde bunun programlanması, çipi vs. var. Onlar içinde mi idi bilmiyorum.

arkadaşlar çok teşekkür ederim... Kumandanın mekanizması komple dağılmış durumda... Yani pil falan hikaye... Ancak eski aracımın (96 vectra gls b1) kumandası halen bende... Acaba kodlama yapsam kabul edermi??? Birde bu bardaklığı napıcam ben arkadaşlar yav??? Valla çok kötü görünüyor gözüme...

arkadaşlar çok teşekkür ederim... Kumandanın mekanizması komple dağılmış durumda... Yani pil falan hikaye... Ancak eski aracımın (96 vectra gls b1) kumandası halen bende... Acaba kodlama yapsam kabul edermi??? Birde bu bardaklığı napıcam ben arkadaşlar yav??? Valla çok kötü görünüyor gözüme...

Eski arabayı sattınız da anahtarı vermediniz mi yoksa? Alan vatandaş da siz gibi anahtar çilesi çekecek eğer böyle ise.

brake pad yazısı balataların bittiğini yada azaldığının işaretidir ancak diskler incelincede aynı uyarıyı verir şimdi için bir sorun hissetmezsin ama en kısa zamanda değiştirmeni tavsiye ederim (sönsör arızasıda aynı hata msj ını verir)

Aracı bugün teslim aldım... 97 model Vectra CD... çok ufak ama beni üzen bir kaç sorunum var... yardımcı olursanız çok sevinirim... Teşekkürler...

Sorularım;

1: Bardaklıklar üzerine bastırınca tepki vermiyor, takılıp kalıyor... İçerde kaldığı için çok çirkin görünüyor... Bu problemi nasıl giderebilirim...

2: Vites çerçevesi (Cam anahtarlarının üzerinde bulunduğu kısım) tamir edilmiş, ancak üzerindeki baliler açıkça ortada olduğu için sinir bozucu duruyor... Daha önceki konulardan hatırladığım karbon kaplama olayıyla bu sorunu çözebileceğimi düşünüyorum... Ancak bu carbon folyoyu bir türlü bulamadım... Bana bulmamda yardımcı olurmusunuz?

3: Anahtar kapıları açarken takılma yapıyor ( Kumanda çalışmıyor)... Sorun beni ileride üzermi? Yoksa basit bir çözümü varmıdır? (Galiba anlatımımda bozukluk var... Manuel olarak açarken sağa sola anahtarı çevirince takılma yapıyor; sanki başka anahtardeniyormuşum gibi)

4: Yol bilgisayarında break pad diye bir ibare çıkıyor... Bu nedir? (ÇÖZÜLDÜ)

Yazılı sınav gibi oldu:) Kusura bakmazsınız artık...
aracı ne kadara aldınız özel olmazsa

ya güzel kardeşim hayırlı olsun arabayı alırken bunları görmedinizmi

Geri