ve sabah oldu uyandıran babamdı hadi kalk arabayı almaya gitcez işler uzun dedi bayram sabahına kalkan bir cocuk gibi uyandım ve hazırlanıp düştük yola . yol bitmek bilmedi bi süre ve o sırada kendimi bayiye girerken buldum indim arabadan satış elemanı herşeyi hazırlamıştı. arabayı görmeden aldım daha dogrusu almışlardı. ulan hangisi bunlardan benim araba diye bakarken bitane plakalı araba gözüpe çarpttı ve plakaya dikkat ettiğimde ahaa ulan bu benim plaka allahıma dedim bi hevesle gittim arabanın yanına kapısını açıp içine bakim bi nasılmış bu arada diye elimi bi attım kapı kitli parasını ödediğim plakasını taktırdıgım arabanın kapısını açamadım yala diye kendi kendime soylenirken satış elemanı geldi geçtik oturduk masaya kahvemiz geldi adam anlatıyor ama benim gözüm arabada . neyse uzatmadan arabaya gidelim dedi bana arabayı anlatcak tamam gidelim dedim. şöför koltuguna oturmaya adım attım ki adam siz yana ilk baş dedi. arabayı ben orda oturarak anlatacam demesin mi iyi beeee dedim geçtim yana oturdum dinliyorum anlattıda anlattı. dedim hadi bırakta bide biz bakalım arabaya anlatım bitti ve teşekkür eettim. ara artık bendeydi önde babam bindi kendi arabasına gel arkamdan dedi. ama nasıl gidecem tırsıyorum . önceden otomatik arabaya alısmıstım şimdi manuel bide sıfır araba heyecanlıyım arabayı bilmiyorum. aradım babamı baba sen bas git beni bekleme ben yavas yavas gelecem dedim. şimdi önümde gidiyon arabana vurmayim bi kazayla iki arabadan olmayak dedim . babam gitti ve ben kaldım arabamla başbaşa. ilk ışıklar stop - ikinci ışıklar stop arabayı söndürüp duruyom sonra arabaya alıştım ve başladım sürmeye bugun ilk günüm arabamla. kendisi biraz yumuşak debraj ve gazı var ayarlamakta başta zorlandım açıkcası.sport direksiyon konsol felan yakıştı araba bana birde film çekmişlerki üffff maşallahı var. daha çok sürüp tecrübe kazandıkça yorumlarımı deneyimlerimi sizlerle paylaşacağım ama şunu söyleyebilirim çok güzel araba. allah herkese daha iyilerini güzellerini nasip etsin. haa bu arada torku çekişi felan maşallahı var . bi radyo yu ayarlayabilseydim iyiydi. ben ayarlıyorum kaydediyorum metro fm i o açıyor tekrar aşk fm i
neyse dostlar tek sorunum bu olsun. herkese iyi sürüşler kazasız belasız kullanmalar. sizlerin daha iyi arabaları olması dileğiyle
artık forumda baya aktif olacam ins. görüşmek üzere.

artık forumda baya aktif olacam ins. görüşmek üzere.