yazıların iptali nasıl olcak?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mygold
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mygold

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar merhaba. corsa c için arka bagaj kapısındaki "opel" ve "corsa 1.4" yazılarını kaldırmak istiyorum.bunlar yapıştırma mı yoksa vidalımı nasıl sökeceğiz.teşekkürler.

yapıştırma oldugunu sanıyorum

Son düzenleme:
yapıştırma ;)

cekip cıkartayım mı yoksa bozmadan nasıl cıkartırım bi fikri olan varmı arkadaşlar

maket bıcagı ile yavaş yavaş yap ama dikkat et...

yapıstırma bende yenı soktum cektım cıktı kalan bantlarıda tırnagımla hafıf hafıf sıldım ıslatıp. hıc bı sorun olmadı

maket bıcagı ile yavaş yavaş yap ama dikkat et...
:( hayır kesinlikle maket bıçagı sakat iş bir kaçırırsa bıçağı güzelim boyamız mahvolur sağlam bir iple iki taraflı çekilerek daha temiz olur:good:

:( hayır kesinlikle maket bıçagı sakat iş bir kaçırırsa bıçağı güzelim boyamız mahvolur sağlam bir iple iki taraflı çekilerek daha temiz olur:good:
oda olabilirdee ne biliyim maket bıçagıylada kendıne guvenen yavaşcana ve duzguncene temız işçilik çıkartabilir die dusundum

iple çek sonra mazotla temizle ya da pasta cila yaptır tamamdır.sedan araçlarda ortada logoyu kaldırmak içinde amblemi söküp macunla arayı doldurup boya attırıyorsun...

maket bıçağını çıkart eline al paralel olarak yazıyla boya arasına sok yazıya doğru çekerek sol sağ yaparak yapışkanı kes.sonra mazotla yapışkanı temizle tek çizik bile olmaz

Geri