yay tavsiyesi istiyorum

FireStarteR

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar 1.3 cdti aracıma yay takmak istiyorum... konfordan çok kaybetmeyip aracı alçaltmak için 35mmlik yay takmak gerekiyor galiba..

yay kullanan arkadaşlar varsa tavsiye edecekleri bir marka varmı acaba?

:)

H&R almanı tavsiye ederim

aracımın üstünde 15'' orjinal jant var.
konfordan h&r çok götürürmü acaba?

konfordan biraz ödün verceksin,vogland,h&r,eibach hemen hemen yakın markalar bu konuda.ben vogland kullanıyorum.çok soğuklarda amartisörlerden dolayı bazen memnun kalamıyorum ama soguk olmayan havalarda herşey yerinde..

Bulkabilirsen Koni al Çünkü odlukça komforlu çünkü Koni kendi amortisörüne göre yaptığı için yay diğerlerine göre biraz yumuşak ve otomobile gerekli esnekliği sağlıyor böylece taş gibi dolaşmıyorsun ben 1,5 sene oldu alalı ama hala Koni satıyormu bilmem

ucuz olarak ag alabilirsin.1 yıldır kullanıyorum kalite olarak bir çok markayla başabaş gider.konfor performans hepsi bir arada

bende H&R var konforda da kayıp hissetmedim aracım yoldaki en ufak dalgalanmaya tepki veriyor, yay sert değil anlayacağınız ben tekrar H&R derim bence çok güzel yay

tamam arkadaşlar.. son kararı verip yayı taktırdığımda resimleri eklerim buraya

teşekkürler..

bir arkadasim passatina vogland takti ama istedigi kadar verim alamadi, bende taktirmayi dusunuyorum ve biraz arastirdim bu yay isini ve birkac yerde en iyisi ve bizim yollarimiza en cok uygun olan yayin eibach oldugu soylendi..bende eibach dusundum aciksaci =) taktirdiktan sonra bilgilendirirsen sewiniriz... simdiden hayirli olsun

benim için performans önemli değil araç alçalsın istiyorum sadece..

Geri