yay + jant sorunsalı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Mel-a-ku
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Mel-a-ku

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaslar muhtemelen yarın jantlarımı depodan çıkarıp , karlastikli orjinal jantlarımı sokup taktırmayı dusunuyorum. yay ları da aradan cıkaracagım. ancak yayları yenı aldım ve korkum lastiklerin çamurluklara sürtmesi.

jant lastik ebadım 205 40 16....

yaylar ise -3.5cm..

bunun nasıl önüne geçerim. çunku yeri geliyor arabaya 4 kişi biniyoruz ve uzun yolada gidiyoruz. surtme vs olsun ıstemıyorum açıkcası.

yarın çamurluklarımı genişlettireyim, ne yaptırayım sürtmesin diye bana bi tavsiyesi olan arkadas varmı? yada daha once bu tip bir uygulama yapan yardımı olabilecek herhangi biri. istanbulda oturuyorum bu arada..

yardımlarınız benim için çok onemli, cunku surtme durumunda tekrar montaj parası falan bana bıraz tuzlu olur gıbı gelıyor.

205 taban cok fazla olcak gibime geliyo.195 olsaydı iyiydi.ama bence şöle yapın lastikleri ve yayları aynı anda takacaksanız bitane lastigi önce takın.lastigin en dısarı cıkan kısmından cetvelle yukarı dogru tutun.3,5cm sonra camurluklrın içine sürtüosa yay takınca da sürtecektir.o zaman yaylar takılmadan camurlukların içinden biraz traslatıp aldırırsınız bölece yay takınca sürtmez.arka lastikte deneyin bence.cunku biraz daha az mesafe var arkalarda camurluk lastik arasında

nasıl traşlatırız peki bunu. onu merak ediyorum aslında. nerde yapılır. nasıl yapıyorlar?

sağolun yardımlarınız için.

Geri