yasar nuri yazmış benden taşıması...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kunteper Canavarı

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
“TÜRBAN, ST PAUL’ÜN İNCİL’E SOKTUĞU KIYAFETTİR"-

Prof. Dr. Öztürk, son yıllarda “türban" adı verilen ve değişik tarzda bağlanan örtünün ise Müslümanlıkla ilgisinin olmadığını söyledi.
Öztürk, bunun St Paul’ün İncil’e soktuğu rahibe kıyafeti olduğunu belirterek, şu değerlendirmeyi yaptı:
“Türkiye’de iki büyük operasyon yapılıyor. Kuran dininin birinci vasfı anti emperyalizmdir. Atatürk de tarih önünde bu konuda en başarılı adamdır. Ama onun anti emperyalist yanını kınıyorlar. Türkiye kullanılarak İslam’ın, anti emperyalist ruhunu yok etmek istiyorlar. Her 50 metreye kurulan camilerde bu ruhu katlediyorlar. Bize, ‘İslam’ın diğer taraflarını bırakın, size bol cami yapmak, hanımların başını örtmek kafidir’ diyorlar. Hanımların başındaki örtü, rahibe kıyafetidir. Saint Paul’un İncil’e soktuğu kıyafettir. O bizim Müslüman insanın örtüsü değildir. ‘Cami ve bu örtü size din olarak yeter’ deniyor. Müslümanlara din diye başka bir şey bırakmadılar."

kimseyi ilgilendirmez.. neden boyle konular aciyosunuz ki???...

kimseyi ilgilendirmez.. neden boyle konular aciyosunuz ki???...

Kesinlikle haklısın kardeşim....

Din ile ilgisi olmayan sözüm ona ilahiyatcı geçinen adi bir varlığa da bu konu hakkında böle yorum yapmak yakışırdı ( Sözüm yaşar nuriye ).

Allahım,şu Ramazanı Şerifin yüzü soyu hürmetine sen böle kafirlerin şerrinden ülkemizi, dinimizi ve halkımızı koru...AMİN

Kesinlikle haklısın kardeşim....

Din ile ilgisi olmayan sözüm ona ilahiyatcı geçinen adi bir varlığa da bu konu hakkında böle yorum yapmak yakışırdı ( Sözüm yaşar nuriye ).

Allahım,şu Ramazanı Şerifin yüzü soyu hürmetine sen böle kafirlerin şerrinden ülkemizi, dinimizi ve halkımızı koru...AMİN

:good: :good: :good:

durduk yere ortalığı germenin alemi yok!

bir insana kafir demek başka bir insana düşmez, kafir olsa bile....

bir insana kafir demek başka bir insana düşmez, kafir olsa bile....

Din adamı olarak, din adı altında adilik yapıp insanları bölmeyen çalışanlara başka ne denebilir sevgili arkadaşım...

Sende haklısın bunun gibilere kafir demek kafirlere hakaret olur ama neyse...:mad:

bide zekeriya hoca yorumlarsa bal gibi olur....... :D

Bence konu kilitlensin. Sonuçta ben de kafir (!) denen, kendime model olarak aldığım din adamı Yaşar Nuri'yi desteklerim. Ortalık tarumar olmadan, Ramazan'da birbirimizi kırmadan noktayı koyalım bence. :good:

Senin dinin sana, benim dinim bana! ;)

gereksiz bi adamdan(yaşar nuri) gereksiz bi konuşmaa... bence konu kilitlenmelii...

Din adamı olarak, din adı altında adilik yapıp insanları bölmeyen çalışanlara başka ne denebilir sevgili arkadaşım...

Sende haklısın bunun gibilere kafir demek kafirlere hakaret olur ama neyse...:mad:
Benim söylemek istediğim kafir hükmünü kimseye veremeyiz biz. Bunu hatırlatmak istedim. Ama siz istediğinizi dersiniz o ayrı sizi bağlar tabii ki...!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri