Yaşadığınız yerde Opel tutuluyor mu? Hangi kasa?

ahmetokur

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Kayseri için konuşmak gerekirse;
Trafikte 10 arabadan 3ü Tofaş, 3ü R12(Toros), 2si Opel ve geri kalan 1 diğerleri :)
Kayseri'de Opel markası çok tutuluyor, sağlamlığından dolayı olsa gerek, en çok tutulan kasa ise 99-2000 Astra.
Aşağıdaki fotoğrafa bakarsanız, toplamda 6 tane opel marka araç olduğunu görebilirsiniz kendi çekimim :D

vqfct.jpg

Valla antalyada her markadan bolca var r12 toros vs görmek öok zor tofaş var en eski daha çok lüks araçlar var bazen diyorum millete bu paralar nerden geliyor :) ayrıca 2010 ve üzeri veya sıfır km araçlar bolca mevcut... bu aralar gözüme çokca mersedes bmw takılıyor... valla birde enterasan 2000 model ve altı araçları beğenmiyorlar... enterasan bir memlekette yaşıyorum :)

SM-T210 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Valla antalyada her markadan bolca var r12 toros vs görmek öok zor tofaş var en eski daha çok lüks araçlar var bazen diyorum millete bu paralar nerden geliyor :) ayrıca 2010 ve üzeri veya sıfır km araçlar bolca mevcut... bu aralar gözüme çokca mersedes bmw takılıyor... valla birde enterasan 2000 model ve altı araçları beğenmiyorlar... enterasan bir memlekette yaşıyorum :)

SM-T210 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir antalyalı olarak katılıyorum sana

hacizli arabalarla uğraşan biri olarakta en çok hacizli araba istanbul ankara izmir çıkartılırsa antalyadan :D

Kayseri'de inciroğlunun önü sanırsam o foto doğandan sahinden bol bişey varmı

Sent from my iPad using Tapatalk

istanbul için birşey diyemem,karınca yuvasına çomak sokmuş gibi herkes heryerde herşeyden var...
ama antalyada %70 tofaş,sonrasında honda yı fena tutuyorlar,ford özellikle fiesta,sonrasında opel de çok var diyebilirim...
antalya da gözlem şansı oluyor,

İstanbulda en cok wolkswagen gözüme çarpıyor ama opelinde hakkında yememek lazım her 10 araçtan 5 i opel:)

Tabi istanbulda seçmece yapmak zorda maksat opel yuceltilsin:)

Yıllarca istanbulda yaşadım. Gerçekten her çeşit araba var.
Ama R12 ve TOFAŞ grubu çok azaldı İstanbulda, bitti seviyesine geldi artık.
Anadoluda bolca kullanılmaya devam ediyor bu araçlar.
Bi 10 sene sonra Anadoluda da bitecektir bu araçlar. Anadolu İstanbulun 15 yıl gerisinden geliyor doğal olarak.

Kayseri'de inciroğlunun önü sanırsam o foto doğandan sahinden bol bişey varmı

Yok inciroğlu değil, erciyes üniversitesinin içi burası...

Geri