yarı saydam kumanda :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Cosmo1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Cosmo1

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
bugün yaklaşık 1 saat boyunca servisteki tüm hatchback araçları enine boyuna inceledim.  Yarı saydam kumanda düğmesi dedikleri büyük ihtimalle yarı saydam aydınlatmalı gösterge panelleri. Sport ve cosmo da standart iken alt donanımlarda yok. (sedan için bir ayrım yok)

ikisi arasındaki farkı resimlerde görebilirsiniz. sport ve üst donanımda gösterge çerçevesi beyaz ve saydam :)

edition ve enjoy da aşağıdaki gibi

l13z.jpg

buda sport ve cosmo nunki

g8fi.jpg

Ynt: yarı saydam kumanda :)

benim edition aynen aşağıdaki gibi

mmtcopur link' Alıntı:

mesajımda sedanlarda böyle bir ayrım yok yazdım zaten

mmtcopur link' Alıntı:
ok

Cosmo link' Alıntı:
mesajımda sedanlarda böyle bir ayrım yok yazdım zaten
ben idrak edemedim sedanlarda beyaz ve saydam mı editionlar gibimi ?  dancee dancee dancee

melihksn link' Alıntı:
ben idrak edemedim sedanlarda beyaz ve saydam mı editionlar gibimi ?  dancee dancee dancee

şimdi bu soğukta tekrar showroom a gidip bakmaya üşendim :)

Cosmo link' Alıntı:
şimdi bu soğukta tekrar showroom a gidip bakmaya üşendim :)

Heheheh eyvallah kardeş :)

Sedan 1.6 business aracım

Ekli dosyalar

• Adsýz.webp
    Adsýz.webp
    11.6 KB · Görüntüleme: 254

Abi yalnız problem şu ki Kırmızı aydınlatmalı yarı saydam kumanda düğmeleri arıyoruz aslında. (:

Bu dediğin parçalar Flexride olmadığı sürece kırmızı yanamıyorlar, zaten dizel olunca Flexride bile alamıyorlar. Ama iyi bir tahmin, biz bunu da diğer olabilitesi olan tahminlerimize ekleyelim. ((:

Parça parça, "kırmızı aydınlatmalı" "yarı saydam" ve " kumanda düğmeleri" miz oldu. Bunların kombosunu bulduğumuzda nihai sonuca ulaşacağız hissediyoırum. (:

sedanlarda göstergelerde led var da aktif degil mi acaba diye düşünmeye başladım.vites altı led gibi??

sallierim link' Alıntı:
sedanlarda göstergelerde led var da aktif degil mi acaba diye düşünmeye başladım.vites altı led gibi??

Göstergelerde led mevcut sanki ancak farklı bi aydınlatmadan bahsediyorsak bilemiyorum ?

Geri