- Katılım
- 22 Ocak 2008
- Mesajlar
- 148
- Tepkime puanı
- 0
- Puanları
- 0
- Yaş
- 40



Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yagın rengı neydı sıyahmı kırmızımı yoksa antıfırızmı. yada altına egılıp bakacan bırde kaputu acıp bakmalısın sonra yardımcı oluruz
motor yagıdır o ama nerden geldıgı bellı degıl![]()
koyu siyah.. yağın rengi sanırım antifiriz felan değil,kaputu açtım baktım akıtan bi yer göremedim ancak altına bakmadım![]()
olabilir kardeş geçen hafta yağ değiştirmiştim filtre felan de değişti acaba takamadı mı ki tam olarakfilitreden dir.geçen hafta tüp taktırıken aracın altını kont ediyordum filitreden sızmış.temizledim ve sıktım şimdi kaçak yok.
tapa o ring li kolay kolay kaçırmazYağı değiştirirken tıpayı da değiştirmeleri gerekirken çoğunlukla ihmal ediliyor. Oysa sanırım 1 tl lik bir parça. Bence bu sızıntıda tıpadan kaynaklanıyor ama yinede lifte kaldırmak gerek.