Yardimm..!!yağ Sorunu 2004 Opel Astra Njoy

yigit100

Banlanan Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
:confused: :confused: :confused: arkadaşlar ben bugun salihliden uşaK'a kadar yolculuk yaptım tam oalarak 130 km felan neyse yolculuk prblemsiz geçti arabayı park ettim 3-4 saat takıldıktan sonra tekrar geri dönerken arabanın altında birkaç damla yağ gördüm elime sürttüm baktım ki daha yeni yağ akmış büyük bir ihtimal benim arabamdan acaba ney olabilir geri dönerken hiçbir prblem olmadı yol bilgisayarıı v.s... hata vemredi acaba yağı akıtan sorun ney olabilir yağ tıpası olabilr mi??

yagın rengı neydı sıyahmı kırmızımı yoksa antıfırızmı. yada altına egılıp bakacan bırde kaputu acıp bakmalısın sonra yardımcı oluruz

:(
yagın rengı neydı sıyahmı kırmızımı yoksa antıfırızmı. yada altına egılıp bakacan bırde kaputu acıp bakmalısın sonra yardımcı oluruz

koyu siyah.. yağın rengi sanırım antifiriz felan değil,kaputu açtım baktım akıtan bi yer göremedim ancak altına bakmadım:(

:(

koyu siyah.. yağın rengi sanırım antifiriz felan değil,kaputu açtım baktım akıtan bi yer göremedim ancak altına bakmadım:(
motor yagıdır o ama nerden geldıgı bellı degıl:) fılıtreden gelebılır

filitreden dir.geçen hafta tüp taktırıken aracın altını kont ediyordum filitreden sızmış.temizledim ve sıktım şimdi kaçak yok.

filitreden dir.geçen hafta tüp taktırıken aracın altını kont ediyordum filitreden sızmış.temizledim ve sıktım şimdi kaçak yok.
olabilir kardeş geçen hafta yağ değiştirmiştim filtre felan de değişti acaba takamadı mı ki tam olarak

Yağı değiştirirken tıpayı da değiştirmeleri gerekirken çoğunlukla ihmal ediliyor. Oysa sanırım 1 tl lik bir parça. Bence bu sızıntıda tıpadan kaynaklanıyor ama yinede lifte kaldırmak gerek.

Yağı değiştirirken tıpayı da değiştirmeleri gerekirken çoğunlukla ihmal ediliyor. Oysa sanırım 1 tl lik bir parça. Bence bu sızıntıda tıpadan kaynaklanıyor ama yinede lifte kaldırmak gerek.
tapa o ring li kolay kolay kaçırmaz

Geri