Yardımınıza ihtiyacım var acil

arabanız benzinde sorunsuz çalışıyorsa bence opelin ve arabanızın suçu yok. :D:D bu sorun tüm markalarda başınıza gelebilirdi. 800-1000TL değerinde lpg uygulamaları sıksık bu tarz sorunlar açabiliyor. ben 2001 1.4 corsa kullandım 2009 da aldım. atiker vardı üstünde. çok sorun yaşadım. sabah çalışmama, aşırı hararet, trafik ışıklarında veya yoğun trafikte stop etme gibi birçok sorunla karşılaştım. 3 ay sonra canıma tak etti gittim amstrong marka lpg taktırdım 2200TL ye. 2011 de satana kadar hiç sorun yaşamadım. 2-3 arkadaşımdada aynı şekilde sorunlar vardı. onlarda opel servislerinde çok süründü. ben lpg değiştirip sorundan kurtulunca onlarda lpg servisine gittiler. sistemlerinde ufak tefek tadilatlarla sorunları çözüldü.

doğru söze

Lpg nin montajı çok önemli, montaj hatalarından bu tür sorunları yaşayan çok, bence lpg nin elektronik tesisatını bi kontrol ettirin, muhtemelen enjektör, bobin tesisatından kaynaklanıyordur.

Ayrıca aracın sensor hatası değişkendir, krank sensoru bozulduğu zaman tekleyerek felan değil hiç çalışmaz bir araç. Bu tür stop etme arızalarına sebebiyet verir.

arabanız benzinde sorunsuz çalışıyorsa bence opelin ve arabanızın suçu yok. :D:D bu sorun tüm markalarda başınıza gelebilirdi. 800-1000TL değerinde lpg uygulamaları sıksık bu tarz sorunlar açabiliyor. ben 2001 1.4 corsa kullandım 2009 da aldım. atiker vardı üstünde. çok sorun yaşadım. sabah çalışmama, aşırı hararet, trafik ışıklarında veya yoğun trafikte stop etme gibi birçok sorunla karşılaştım. 3 ay sonra canıma tak etti gittim amstrong marka lpg taktırdım 2200TL ye. 2011 de satana kadar hiç sorun yaşamadım. 2-3 arkadaşımdada aynı şekilde sorunlar vardı. onlarda opel servislerinde çok süründü. ben lpg değiştirip sorundan kurtulunca onlarda lpg servisine gittiler. sistemlerinde ufak tefek tadilatlarla sorunları çözüldü.

hocam üzerinde ucuz yollu bir lpg sistemi yok ki bende anlamadım . ilk defa opel kullanıyorum rahat kaliteli araç ama :)) üzerinde lavoto easy kit var şeytan diyo sök at lpg yi direk benzinle kullan

doğru diyorsun hocam ama lpg takılalı kaç yıl oldu bilmiyorum . yeni başladı arıza vermeye .bir daha opel mi asla :)

giderken duruyo çalışmıyor . yarım saat sonra çalışıyor benim corsa kafasına göre takılıyor sanırım şu arızada yapılsa ohh diyip te rahat rahat binsem bütüm yaz uzun yolda yapmadı Alllah'tan
İnş. en kısa zamanda çözülür problemin, daha önceden özel bir serviste çalıştığımdan bu tür arızalar hakkında az çok bilgim var, lpg nin uzun zaman önce takılmış ama arızanın yeni ortaya çıkmış olmasıda dediğim sorunlarda çok fazla birşey değiştirmez. :D

hocam üzerinde ucuz yollu bir lpg sistemi yok ki bende anlamadım . ilk defa opel kullanıyorum rahat kaliteli araç ama :)) üzerinde lavoto easy kit var şeytan diyo sök at lpg yi direk benzinle kullan

- Aracın motoru benzinde sorun çıkarmıyorsa arıza krank sensöründen olamaz.
- Peki LPG sistemine hiç bakım yaptırdınız mı? LPG sistemi ile ilgili fazla bilgim yok ama arkadaşların belli aralıklarla LPG sistemine bakım yaptırdıklarını biliyorum, belli kilometrelerde LPG sistemindeki filitreleri değiştiriyorlar.

aynen katılıyorum.
sorun lpg de iken oluşuyorsa önce lpg servisi eğer sorun yok derlerse motor servisine gitmek daha mantıklı gibi :)

Geri