yardım

dreamofice

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar ara yolda giderken ön lastik jantının arasına asma agacı dalı mıdır sarmaşık mıdır bılmedıgım bır kalın ağaç dalı girdi ve dıskın oldugu bolume dolandı, bıraz ugraş sonucu zar zor cekerek cıkardım dıske zarar vermıs mıdır sızce resım paylasıyorum;
hxmy5.jpg

okla gösterdıgım dıskın arkasındaki sıyah kapağı bıraz yamultmuş ve dıger okun oldugu yerde de cizik var o bölüme dolanmıştı cıkarmak için zorladım servıse gıtmeye gerek var mıdır?
hxn0p.jpg

Ynt: yardım

yok mu resımlerden yorum yapabılecek bılgılı bır arkadas içim yanıyor:)) ne biçim ülkede yasıyoruz ya yolun ortasında kocaman bır agac dalı jantın arasına gırıyor hızlı gıtseydım dırek tekerlegı kıtleyecektı cok sinirliyim yollar zaten köstebek yuvası gibi bu ulkede araca çok para verılmez arkadas...

bence kim ne derse desin servise kesinlikle gösterin sonuçta aracın en önemli parçalarından biri.

Geçmiş olsun, görünürde bir sorun yok gibi olsa da servise bir danışmanızda yarar var.

Tesekkurler o siyah kapak ne ise yariyor onun egilmesi sorun teskil etmez herhalde olaydan sonra otobana ciktim fren yaparken bir sorun olmadi herhalde bir sorun yoktur servise git orada bekle falan useniyorum yarin olmadi bir lastikciye gosteririm

dreamofice link' Alıntı:
Arkadaşlar ara yolda giderken ön lastik jantının arasına asma agacı dalı mıdır sarmaşık mıdır bılmedıgım bır kalın ağaç dalı girdi ve dıskın oldugu bolume dolandı, bıraz ugraş sonucu zar zor cekerek cıkardım dıske zarar vermıs mıdır sızce resım paylasıyorum;
hxmy5.jpg

okla gösterdıgım dıskın arkasındaki sıyah kapağı bıraz yamultmuş ve dıger okun oldugu yerde de cizik var o bölüme dolanmıştı cıkarmak için zorladım servıse gıtmeye gerek var mıdır?
hxn0p.jpg

Selam,

bir ağaç dalı diske zarar veremez. basit çizik tırnağına hafif takılıyorsa bile sorun olmaz aslında. Yani en azından bir ağaç dalı ciddi bir çizik oluşturmamalı.
Kapak ise sadece koruma. Diske sürtmüyorsa sorun yok. Ama bir ara serviste 10 dk içinde ücretsiz yapacaklardır.

Biraz icime su serptiniz tesekkurler agac dali dedigim yalniz bayagi kalindi 20cm capinda birseydi ve jantin arasindan girdikten sonra arac biraz gittigi icin 50 cm boyunca diski sarmisti o dal oraya nasil girdi hala anlamis degilim fizik kanunlarina ters

Geçmiş olsun. Biraz eğilmiş gibi görünüyor kapak kısmı. Riske atmayın kendinizi bi servise gösterin. Sonuçta fren sisteminin bi parçası. Ne olur ne olmaz. Garantiye alın kendinizi.

dreamofice link' Alıntı:
Biraz icime su serptiniz tesekkurler agac dali dedigim yalniz bayagi kalindi 20cm capinda birseydi ve jantin arasindan girdikten sonra arac biraz gittigi icin 50 cm boyunca diski sarmisti o dal oraya nasil girdi hala anlamis degilim fizik kanunlarina ters

Arkadaşım o dal değil ağacın kendisi gibi geldi bana...  :) 20cm ne diyorsun? :)
Servise uğrayın derim...

Kalin bir daldi diyelim :)

Geri