yardım

ayvalikli

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar geçen konu açmıştım motor kuvvetli falan diye neden enjeksiyonlu olması imiş ama dün arabaya anfi bağlatırken sanırım akünün kutup başını çıkardılar dün akşam farkettim aracın saati tarihi sıfırlanmış camlar otomatik olarak açılıp kapanmıyor düğmeyi nerde bırakırsanız orda kalıyor en önemlisi kontağı açtığında yağ lambası şarz lambası vede onlarla birlikte yanan motora benzer sarı bi lamba var o arabayı çalıştırdığım halde sönmedi stop ettim tekrar çalıştırdım söndü bide galiba yağ lambası biraz geç sönüyor ayrıca araba artık ikinci viteste bile silkelemeye başladı sanırım beyinin ayarları kaçtı sizce ne yapmam gerek

sen yapamazsın servise götürr özel servise .

cam olayının düzelmesi için her bir dügme için cam kapanana kadar basılı tutarsan eski haline döner...saati tarihi zaten ayarlarsın...motor arıza ışıgı içinde cihaza baglanması lazım sanırım elektrik sisteminde bi sorun var...

çok teşekküe ediyorum ustalar, ismail kardeşim tavsiyene uyucam belki dediğin gibi olabilir çünkü sağ cam kendi kendine düzeldi anlamamıştım nasıl olduğunu birazdan sol camıda senin dediğin gibi bi açıp kapayım bakalım düzelcekmi

götür servise baksınlar tesisatı yapanda işi bilmiyo demekki

büyük bi ihtimalle tesisatı yapan müzikçi arkadaş bu işi bilen tecrübeli biri değildi ve kısa devre yaptırdı. Aman siz siz olun müzik tesisatı yaptırıken işin ehli birine gidin yoksa araçta kısa devre sonucu beyin arızası bile oluşabilir. İnşallah sesnin araçta böyle bir beyin problemi çıkmamıştır.

Geri