yardım lütfennn

araba_hastasi1

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
xxx

Son düzenleme:
teybin ayarlarıyla oynamışsınız sanırım open logicmi ne bişey var onu open moduna getirirseniz araçla birlikte açılır araçla kapanır

teyp in menüse bi karıştırın çözümü bulursunuz muhtemelen

dikkat edin de aküyü bitirmesin

Ateşleme otomatik diye bir seçenek olması lazım anahtarı kontağa taktığınız an radyo açılır anahtaranız kontaktan çıktığı an radyo kapanır.Bendede aynı durum olmuştu sonra ayarları kurcalarken gördüm hemen eski haline getirdim

arkadaşlar yardım için teşekkürler ama zaten anahtar ı taktığımda açılıyor çıkarınca kapanıyor bunu ayarladım ama arabayı kilitledikten bir iki saat sonra kendi açılıyor sesi tamamen kıstım sabah bakıyorum kendiliğinden geri kapanmış bu güne kadar aküyü bitirmedi çok şükür ama bilmiyorum bi sorunu var sonuçta ayarlarını bi kez daha karıştırayım logic dediğiniz ne onu anlamadım bir de

açma kapama düğmesinde bi problem olabilir onu kontrol ettinizmi

açma kapama düğmesi otomatik yani kontakla birlikte açılıp kontakla birlikte kapanıyor ama bi kaç gündür yapmıyor aynı sorunu sanırım halloldu yardım için teşekkürler...

Çözüm aslında tartışmalı... Ben Seat Cordoba kullanmıştım, kasetçalarlıydı. Aynı soruna benzer bi şey benim de başıma geldi. Ama biraz daha farklı tabi. Antalyada arabayı sıcakta bırakmıştım güneşin altında, araç da zaten siyahtı. Aracıma tekrar geldiğimde teyp devamlı kasetçalar ve radyo arasında geçiş yapıyordu. Bu nedenle de aracı kapatsam da geçiş yaptığı için devamlı teyp açılıodu... Sonra kaset taktım akşamdan sabaha kadar eriyen madde katılaşınca geçmişti. :) Radyo tuşunda olabilir sorun ya da içindeki changer'da

Geri