yardım lütfen..

multislice55

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
dün akşam arkadaşın aracına arkadan çarptılar.benim aracın aynısı sayılır 2001 modeli..karşı tarafın kaskosu yaptıracak.hangi servise isterseniz gidin demişler.Şimdi size sorum özel servisemi gidelim yoksa opel yetkili servisemi gidelim.opel garage sizce uygunmudur.yoksa orjinal olsun diye opis veya opan filan gibi servislerimi tercih etsin.ben yetkiliden yanayım ama araca orjinal parça takmazlar diye tanıdık olan opel garage de düşünüyoruz.aracın arka tampon çatlamış değişecek,sağ arka far kırık,birde farın üstünde el kadar içeri göçük yer var.çekiçlenecek..başka sorun yok.. önerileriniz.birde kaç günde çıkar araç tahminen servisten? araç opel astra g comfort 2001

Para senden cikmayacak bu durumlarda ben hep opel serivisine giderdim cünkü arabama carpmasa idi ...en azindan garantili olur..arac yapilir sonradan baska problem cikar ugrasirsin..simdi gitsen sana tamponu yamamaya kalkarlar düzeltme vs...servis yenisini takar...burda ben bursa gezisinde sifir aracimi yerde geri giderken tas saksiya vurdum servise verdim eksper yok tamir edelim felan dedi hayir dedim sifir tampon cikistim 1200tl ye sifiri boyanarak takildi..

servise git

en iyisi öyle yapmak..yetkili servise götürelim bari..

para senden çıkmıyorsa her zaman yetkili servis:d

çekiçlemeyi kabul ettiler mi?

daha göstermedik aracı..sadece servise götürüp herşeyi orjinaliyle değiştirelim diyoruz.çekiçleme filan artık orda bakıcaz.

az önce ankara opal yetkili servisle görüştük telefonda..parçanın orjinali ile değiştirilip değiştirilmeyeceğini sordum.muhtemelen orjinali olmaz,ya tamir ederiz ya da yan sanayi takarız dediler.buna da sigortadan gelen ekspertiz karar veriyomuş.yasal olarak buna hakları varmış.(ne yasası bu anlamadım,yoksa keyfi uygulamamı?)bizde tamponun orjinali ile değiştirilmesini istediğimizi söyledik.ancak ekspertiz ne derse o oluyomuş.Böyle bi zorunluluk varmı?biz orjinal diye diretsek gereğini yaparlarmı? ne dersiniz?

bu arada aracın kaskosu yok.araca kasko yaptırıp orjinali ilemi değiştirelim?kararsız kaldım..orjinali taktırırsak kasko olmadığı için farkı cebinizden ödersiniz diyolar.görüşleriniz nedir?

Ikna metodu

Tabii, Eksper Beyi ikna etme metodunu biliyorsaniz neden olmasin...

Elinde imza yani karar verme yetkisi olup da, kac kisi bunu hilal-i ahmer icin yapiyor ki...??

Orijinal parcanin ucuz yan sanayi parcalari ile degistirilmesine karar vermek icin nasil biri olmak lazim?

Yanliz bilin ki eskimis bir orijinal parcayi yeni bir orijinal parca ile degistirmek de sigortanin gorevleri arasinda degil. Eskime payi dusulebilir..

Geri