Yardım gerekli İstanbullular lütfen bir bakarmısınız?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 35KES52
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

35KES52

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar cok sevdıgım bır abımın yeğeni İstanbulda Kavram unıversıtesı dıye bır unıversıte kazanmıs.Unıversıte yenı sanırım bende ılk kez duydum adını,eve cıkmasına aılece ızın vermedıklerınden bıraz sorun cıkmıs,eve cıkacagı arkadası olmasına ragmen.Okuluna yakın yada Gayrettepe ye ulasımı en azından cok uzun surmucek bır mevkıde guzel ve temız bır yurt aranıyor.

İlgilenenlere sımdıden cok tesekkur ederım bu yurt ısını bır kac gun ıcınde cozmemız lazım,haberlerınızı beklıyorum.

Yani koskoca sitede yardımcı olabılıcek konu ıle alakalı bılgısı olan yok mu :(

bahsettigin üniversiteyi üniversiteye bu sene girmiş biri olarak ben bile 2. kez duyuyorum.. yerini bile bilmiyorum..

forumdakilerin sessiz kalışı bu sebepten olabilir..

Üniversite dışında o tarafta belkı yurt bılen bırılerı vardır dıye umuyorum aılesının de cok sınırı bozuk ve zamanımız kısıtlı lutfen bırınız yardım elı uzatsın arkadaslar.

Güncel

Çağrı Gayrettepe'ye minibüs ile 8-10 dakikalık bir mesafedeki yurt size uygun olursa ve bilgi almak istersen sana orada kalan ve bizim sitemizden olan bir kardeşimizin telefonunu verebilirim . (Yurt Gültepe'de )

Oktaycım çok sevınırım..

Mesafe uygun,öğrenci arkadaş kız bu arada.

Kavram Üniversitesi, Kavram Dershanelerine ait ve son dönemde dersanecilikten devşirilen ve mantar gibi türeyen diğerleri gibi ( FEM Dershanesi->Fatih Üni., BİL Dersaneleri->Bilim Ünv., Uğur Dersaneleri->Bahçeşehir Üni., Kültür->Kültür Üni., vb.) bir vakıf üniversitesi. Bildiğim kadarıyla diğer bir çok özel üniversite gibi Kavram Üniversitesi de asgari puanla parayı veren her türlü öğrenciyi kabul ediyor.

Şu link işinize yarayabilir:
http://www.tebesir.com/ossrehberi/yurtlar.asp?bl=oz

Size tavsiyem; bir çok yurt, özellikle kız yurtları, maalesef irticacı ideolojilerin öğrencilere empoze edilmeye çalışıldığı, siyasi odak noktaları olmuşlardır; yurt seçiminden önce mutlaka öğrencinin ebeveynleri ile yurtu bizzat ziyaret etmesi, yöneticilerle yüzyüze görüşmesi oldukça önemlidir.

Geri