yardım !!! bi akıl verin

semerkant

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
merhaba arkadaşlar 97 model astra bi aracım var kartel kapağı çatlama nedeni ile motorda yağ kalmıyor ve motor kitleniyor servis sana yi derken motoru yaptırdım opel servisin de 4000 tl ye motor sıfırlandı şimdi kullanılan parçalar yan sana yi olarak takıldı başımıza neler gelecek bilemiyoruz neyse benim sizlerden istirhamım motor sizce yine sorun çıkarır mı motor sıfırlandı parçalar değiş tiya yada bu aracı satmalımıyım yoksa binmelimiyim bilemiyorum araçlar hakkında pek bilgim yok görüşleriniz için teşekkür ederim

4 bin tl ve yan sanayi çok ilginç 4 bin tl ye sıfır motor takardınız o araca adamlar ne yapmışda bu kadar para gitmiş çok merak ettim kartel kapağı değişse olmuyormuymuş hadi yağsız kaldı motor kitlendi diyelim en fazla masrafı bin tl olur bence bu konuda bir açıklık getirin servisinizle konuşun 4 bin tl ye bu kadar çok paraya birde yan sanayi takıcaklar..

arkadaşım motrda sadece gömlek kaldı diğer tüm parçaları değiştiler triger vs vs dahil

Çok para vermişsin nerdeyse 2 katı normalde 2000 tl civarına motoru sıfırlardın. orjinal parcalarla

arkadaşlar biz parayı tartışmıyoruz az yada çok verdik iş te başımıza bir iş geldi bi kazık yedik yapacak bi şey var mı .................... benim sorum motor da arıza olur mu motorun verimi ne olur bu arabaya binmelimiyim satmalımıyım

motoru yeni yaptırmıssınız sorun olmaz parçalar yan sanayii derken zaten her parçanın gm sini bulmak mümkün değil o yüzden fazla can sıkacak bir konu yok, ben de motor yaptırırken parçaların tamamı yan sanayii ama avrupa malzemelerdi zira gm elinle koymuş gibi bulacağın bir parça hizmeti de sunmuyor,özellikle calibrada hal böyleyken mecbur kullanılıyor orjinal muadili ürünler,dikkat etmen gereken aracı rodaj aşamasında fazla zorlama ,yağına suyuna dikkat et bir de bir süre kullandıktan sonra tekrar yaptırdığın yere götür karter vidalarını vs kontrol edip tekrar sıksınlar gevşeme yapabiliyor...kısaca motoru iyi yapmışlarsa korkmadan güle güle kullanabilirsin .

motoru yeni yaptırmıssınız sorun olmaz parçalar yan sanayii derken zaten her parçanın gm sini bulmak mümkün değil o yüzden fazla can sıkacak bir konu yok, ben de motor yaptırırken parçaların tamamı yan sanayii ama avrupa malzemelerdi zira gm elinle koymuş gibi bulacağın bir parça hizmeti de sunmuyor,özellikle calibrada hal böyleyken mecbur kullanılıyor orjinal muadili ürünler,dikkat etmen gereken aracı rodaj aşamasında fazla zorlama ,yağına suyuna dikkat et bir de bir süre kullandıktan sonra tekrar yaptırdığın yere götür karter vidalarını vs kontrol edip tekrar sıksınlar gevşeme yapabiliyor...kısaca motoru iyi yapmışlarsa korkmadan güle güle kullanabilirsin .

:good:+1

arkadaşlar biz parayı tartışmıyoruz az yada çok verdik iş te başımıza bir iş geldi bi kazık yedik yapacak bi şey var mı .................... benim sorum motor da arıza olur mu motorun verimi ne olur bu arabaya binmelimiyim satmalımıyım

arkadaşım kızma biz senin iyiliğine dedik bu gün bin tl lik masrafa 4 bin tl masraf çıkartan insanlar yarın servise götürdünmü sana kasti 200 tl lik bakıma 500 tl çıkarırlar biz senin iyiliğin için dedik ne yapmışlar diye.. yoksa motorunu değiştirmiş sıfırlamışsan hiç bir şey olmaz sıfır araba sürer gibi temiz temiz sürersin.. arkadaşımızda demiş rodaj sürecinde fazla zorlama tamamdır..

neyse arkadaşlar beyfendinin dediği gibi olan olmuş, 4bin TL ye motor sıfırlanmış, motordan bi şüpheniz olmasın, ayrıca bi sorun çıkarırsa sonuç olarak yapan servisegötürüp sorunu halletmesini ve ücret talep etmemesini söyleyeceksiniz, bu motoru siz yaptınız örneğin yağ kaçırıyor bu sizin contayı adam gibi trakamamanızdan kaynaklanıyor tekrar contayı yenileyin diceksiniz,

Haa benden size nacizhane bir uyarı başka bir arızanızı o serviste yaptırmayın kendinize başka bir servis bulun derim.

evet aslında empati yapıp arkadaşın yerine kendimizi koymamız lazım neticede bizde zamanında bilmeden ne paralar harcadık insan ilk 4 bin tl yi duyduğunda şaşkınlıkla karışık bir hak arama mantığına bürünüp yazıyorda arkadaşında dediği doğru olan olmuş önemli olan aracı temiz iyi yapmışlarsa sorun yoksa keyifli keyifli aracınıza binip gezmenizdir.. gerisi boş tekrar geçmiş olsun..

Geri