2 Ara 2008 #1 CorsaBig Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 14 Kas 2008 Mesajlar 110 Tepkime puanı 0 Puanları 0 önden çekişli 1,4 otomatik vitesli araçla drift yapilir mi?
2 Ara 2008 #3 ERGÜ Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 12 Mar 2008 Mesajlar 1,464 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 42 Yapılırda arkadaşların dediği gibi sonu nasıl olur bilemicem
2 Ara 2008 Konuyu Başlatan #4 CorsaBig Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 14 Kas 2008 Mesajlar 110 Tepkime puanı 0 Puanları 0 çok güldüm valla yaa... aslinda otomatik olmasi sorun çikarir dimi... gerçi vitesi bir ve ikide hatta üçde tutmak mümkün ama bilemedim...
çok güldüm valla yaa... aslinda otomatik olmasi sorun çikarir dimi... gerçi vitesi bir ve ikide hatta üçde tutmak mümkün ama bilemedim...
2 Ara 2008 #5 ERGÜ Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 12 Mar 2008 Mesajlar 1,464 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 42 Yoksa yapmayı mı düşünüyorsun CorsaBig' Alıntı: önden çekişli 1,4 otomatik vitesli araçla drift yapilir mi? Genişletmek için tıkla ...
Yoksa yapmayı mı düşünüyorsun CorsaBig' Alıntı: önden çekişli 1,4 otomatik vitesli araçla drift yapilir mi? Genişletmek için tıkla ...
2 Ara 2008 Konuyu Başlatan #6 CorsaBig Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 14 Kas 2008 Mesajlar 110 Tepkime puanı 0 Puanları 0 TheEye' Alıntı: yapmayalım. yapanları uyaralım Genişletmek için tıkla ... bu arada bende küçükçekmece'deyim... neresindesin dostum tam olarak?
TheEye' Alıntı: yapmayalım. yapanları uyaralım Genişletmek için tıkla ... bu arada bende küçükçekmece'deyim... neresindesin dostum tam olarak?
2 Ara 2008 #7 ERGÜ Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 12 Mar 2008 Mesajlar 1,464 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 42 Bende küçükçekmece sayılır CorsaBig' Alıntı: bu arada bende küçükçekmece'deyim... neresindesin dostum tam olarak? Genişletmek için tıkla ... Halkalı
Bende küçükçekmece sayılır CorsaBig' Alıntı: bu arada bende küçükçekmece'deyim... neresindesin dostum tam olarak? Genişletmek için tıkla ... Halkalı
2 Ara 2008 #8 ERGÜ Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 12 Mar 2008 Mesajlar 1,464 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 42 TheEye Bahçeşehirden galiba
2 Ara 2008 #9 ERGÜ Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 12 Mar 2008 Mesajlar 1,464 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 42 Küçükçekmecenin neresinden CorsaBig' Alıntı: bu arada bende küçükçekmece'deyim... neresindesin dostum tam olarak? Genişletmek için tıkla ...
Küçükçekmecenin neresinden CorsaBig' Alıntı: bu arada bende küçükçekmece'deyim... neresindesin dostum tam olarak? Genişletmek için tıkla ...
2 Ara 2008 #10 ERGÜ Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 12 Mar 2008 Mesajlar 1,464 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 42 Ben halkalı ziraat okulun aşağısındaki sitelerde oturuyorum :d:d:d theeye' Alıntı: bazen bahçeşehir bazen k.çekmece. Okul meselesi.. Bizim ev k.çekmece sefaköyde. Kemal paşa mahallesi . sen nerdesin? Genişletmek için tıkla ...
Ben halkalı ziraat okulun aşağısındaki sitelerde oturuyorum :d:d:d theeye' Alıntı: bazen bahçeşehir bazen k.çekmece. Okul meselesi.. Bizim ev k.çekmece sefaköyde. Kemal paşa mahallesi . sen nerdesin? Genişletmek için tıkla ...