yanık kokusu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan xenonx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

xenonx

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
yaklaşık 1 haftadır arabayı park ettikten sonra indigimde arka taraftan bi koku geliyo arka balatalardan olabilirmi acaba anlayamadım daha önce hiç yoktu böle bişey arabayıda zorlamıyorum hiç 2006 astra cdtı bilgisi olan açıklarsa sevinirim teşekkürler

araçınız şuan garanti kapsamında oldugu için aracınzı yetkili servise götürünüz

size tek söylecegim genelde yollara poşet atıyorlar eksoz sıcak oldugu için poşet eksoza yapşıtıgından yanıyor ondanda olabilir ancak en yakın yetkili servise aracınızı götürüp kontrol ettiriniz

GOLD MASTER' Alıntı:

size tek söylecegim genelde yollara poşet atıyorlar eksoz sıcak oldugu için poşet eksoza yapşıtıgından yanıyor ondanda olabilir ancak en yakın yetkili servise aracınızı götürüp kontrol ettiriniz
bnde olmuştu aynı şey hatta sıcak poşeti bide elime yapıştırdım :(

aynı araçtan bende de var..ve aynı şey benim de başıma birçokkez geldi..özellikle arabayı çok sert ve hızlı kullandığımda.normal kullanımlarda hiç koku gelmiyor..tabi yokuş yukarı trafikte debriyaj baskı balatasından gelen kokuyu saymıyorum..çok yarım debriyaj yaptığımda olur tabi..XENONX arkadaşım sana birşey sorucam;arabayı normal kullanımdan sonra mı koku oluyor hep bir haftadır?

Bizdede opel meriva var aracı yeni aldığımızda aynı sorunu bende yaşadım ama 2ayda falan gitti koku

bi kere geri kaldırım çıkarken balata yedim. kokusu 1 hafta her sabah arabaya bindiğimde daha motoru filan çalıştırmadan direk geliyodu sinmişti :D
sonra geçti

GOLD MASTER' Alıntı:

:good:

Geri