yakıt bogazı!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan EsReF
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

EsReF

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
gecen gun yolda gdyrdum aracım arıza ısıgı verdı.servıse gtrdum hemn makınaya soktuk.yakıt bogazı kırlenmıs dedıler bnde belkı duzelır dıye sadece uyarıyı sıldırdım.sonra tekrar uyarı verdı gtrdum servıse temızlettm sensorden yakıt bogazına kadr herseyı bır guzel.aradan 3gun gectı ısık yandı tekrar sımdıde parca degıscek dıyorlar bnde suanda hıcbırsey yaptrmadım sadece fazla yakıt tuketımı oluyo sanırım bu konuda gruslerınızı almak ıstyrm.kaynagı nedır?hva fıltresının etkılerı varmıdır?kendısı duzelırmı?parcada degıscek olursa hangı parcalar degstrlmelı?

"sonra tekrar uyarı verdı gtrdum servıse temızlettm sensorden yakıt bogazına kadr herseyı bır guzel." demişsin, hangi sensör temizlendi?

"3gun gectı ısık yandı tekrar sımdıde parca degıscek dıyorlar" demişsin, hangi parçanın değişeceğini söylediler? ışık sabit mi yanıyor?

sorunu ilk farkettiğinde ya da arıza ışığı ilk yandığında ve devamında araç (gidişte, sürüşte rolantide vb.) ne gibi gariplikler, sorunlar gösterdi?

bu sorulara yeterli cevapları verebilirsen sana yeterince yardımcı olabilirim!

sorunu ilk farkettiğinde ya da arıza ışığı ilk yandığında ve devamında araç (gidişte, sürüşte rolantide vb.) ne gibi gariplikler, sorunlar gösterdi?
hıc bır fark yok arabanın gıdıste suruste rolantıde.

3gun gectı ısık yandı tekrar sımdıde parca degıscek dıyorlar" demişsin, hangi parçanın değişeceğini söylediler? ışık sabit mi yanıyor?
ısık sabt yanıyor.kelebegı degıscek dedıler.

"sonra tekrar uyarı verdı gtrdum servıse temızlettm sensorden yakıt bogazına kadr herseyı bır guzel." demişsin, hangi sensör temizlendi?
yakıt pompasının orda bu arıza ısıgının yanmasını saglayan sensor onu temızletmemm sebebı bılındıgı uzere az bır pıslıkde olsa ısıgın yanmasını saglıyr.

Geri