yağ sensörü

iiilhami

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar 10 gün önce aracımın altında yağ kaçırma şikayeti ile özel servise gittim, alt takım contanın değişmesi gerekliliğini yağın krank mili arka keçesinden kaçırdığını söylediler ok.
sökmeye başladılar keçelerin triger yönününde bozuk olduğunu gördüler daha sonra krankın çizildiğini söylediler ve motorcuya gönderdiler buraya kadar iyi altta yağı temizlediler yağ kaçırma söylenilen noktalarda durdu. fakat halen yağ sensörü soketinden yağ kaçırmakta tekrar servise gittiğimde yeni yağ sensörü alacaksın dediler ne alaka anlamadım sonuç itibariyle bu sensör fişinin dip kısmına bir conta koyup sekromeçini takmıyorlarmı tahmin ediyorum dikkatsiz bir iş yapıldı şimdide yeni sensör getir takayım şeklinde başından savmakta iyi bir servis bulamıyacakmıyız nedir bu sorun.

Bu sensör yağ kaçağını daha basit bir şekilde kendim çözebilirmiyim fikirlerinize ihtiyacım var teşekkürler

yağ müşürünün altına sıvı conta sürülüp takılırsa sorun çözülebilir; ya da altına pul konulabilir...

cozulur contayla pulla ama yınede yag sensoru cok onemlı bır parca eyer onda bır sorun olursa motorda felaket sonuclar acar bence degıstır kafanda rahat etsın

arkadasın bahsettıgı sensör yag sevıye sensöru önemlı görevı var ama bı yerde cokta önemlı degıl hanı
yag kacırma olayına gelınce o musuru degıstırmeye gerek yok onun o rıngı var lastıgı yanı o degısır 1 ytl gıbı bı fıyatı var hatta ama servıs sensör degısecek demıs aceba sensör kırık veya catlakmıkı? orası önemlı
bırde o sensörun lastıgı veya kendısı yavru karter sökulmeden degısmez.
kendın ugrasma sekmanını cıkarıp bastırısan karterın ıcıne kacar zor cıkartırsın

Geri