Yağ Seçimi ???

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hsnmsn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

hsnmsn

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Mrb arkadaşlar herkese ii forumlar;)

opel astra H 2005 1.6 twnprt HB aracımı ıkıncı el aldım ve içindekı yag nedır ne degıldır ıyımıdır kotumudur hıc bılmıyorum. Adam 5000 km önce degıstırmıs ama ben komple bosaltıp iyi bir yağ koydurmak ıstıyorum. Astra H kullanan arkadslardan yardım beklıyorum.

Ve hava fıltresı benzın fıltresı yag fıltresı polen fıltresı ve bujıleri de degıstırmek ıstıyorum, yetkılı servısde nekadar tutar özel servısde nekadar tutar acaba ?? Yakın zamanda degıstıren arkadaslar yardımcı olursa sevınırım;)

Mobil 1 0-40 tavsiye ederim, motorun yiprandikca 5-50, 10-60 gidersin

benimki 200,000 geçti ne kullanmalıyım

Arkadaşlar bu aralar YAĞI değiştircem ve hıcbır bılgım yok.. Braz daha yardımcı olursanız sevınırım özellıkle astra h kullanıcıları :s

Buarada aracım 61bin km de 1.6 hb !!!

mobil 1 kullan 10-40 kullanabilirsin hemde ucuz olur ;)

mobil 1 kullan 10-40 kullanabilirsin hemde ucuz olur ;)

ya ucuz falan o kadar bakmıyom sadece iyi olsun kullanışlı sorun cıkarmıycak motora pek zararı olmayan bir yağ tercih etmek istiyorum:(

Yok tam sentetik yok yarı sentetık falan dıye şeylerde var nedır ne degıldır hıcbır bılgım yok mesela.. Hangisi daha kullanışlıdır hiç bilmem :s

mobil 1 0w40 koy arabana baskada birsey düsünme ful sentetiktir tam uyumludur yillardir kullaniyorum 15 yil civari en ufak bir sikinti yaratmadi bence en iyisi mobil 1 0w40

orjinal gm yağları var bildiğim kadarıyla neden onlar yerine mobil

orjinal gm yağları var bildiğim kadarıyla neden onlar yerine mobil
cok daha kaliteli oldugundan . 3 ayri opel servisindede ayri ayri onaylanmistir..
mobil degil ......mobil 1 arada fark var.

cok daha kaliteli oldugundan . 3 ayri opel servisindede ayri ayri onaylanmistir..
mobil degil ......mobil 1 arada fark var.

bunu bildiğim iyi oldu. ben gm olsun üç kuruş fazla olsun diyenlerdenim ama mobil 1 daha iyiyse artık onu kullanırız. teşekkürler.

Geri