Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
230 tl ye taktırdım(tam aklımda kalmadı aşşağı yukarı fiyat).montaj süresi 45 dk sürdü sag taraf takılırken hava filtresi söküldü.cylcone marka taktırdım 6 aydır kullanıyorum bir sorunla karşılaşmadım.arıza ışıgı yakmıyo.8000k taktırdım.
230 tl ye taktırdım(tam aklımda kalmadı aşşağı yukarı fiyat).montaj süresi 45 dk sürdü sag taraf takılırken hava filtresi söküldü.cylcone marka taktırdım 6 aydır kullanıyorum bir sorunla karşılaşmadım.arıza ışıgı yakmıyo.8000k taktırdım.
Gündüz farlarınada herhangi bir işlem uyguladınızmı? Beyaz ampul yada led ampul gibi? Fiyat güzel bende sorduğumda 350 TL gibi bir fiyat söylemişlerdi. cylcone 'un tam modelini hatırlıyormusunuz acaba?
Parkları değiştirmedim mercedes hesabı sarı park sarı sis daha esnetik geldi,ikisi uyum içinde, tam hatırlamıyorum hangı model oldugu ama ögrenir bilgi veririm.