Xenon mu?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan C@N-B
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

C@N-B

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar 10gün kadar önce 2.el 2004 model bir corsa c cdti cosmo aldım. Araç full dendi alırken. Gerçektende dolu bir araç. hatta aracın sahibi (ne kadar doğru bilemem) 2004 senesinde bu donanımda gelen 2 corsadan biri dedi. Araçta Cosmo donanımına ek olarak Sunroof,Cruise control ve Xenon var. Ancak benim xenon konusunda şüphelerim var. Tamam bakınca normal halojen bir ampül gibi durmuyor ancak xenon kadarda kuvvetli değil. Corsa kullanan arkadaşlara soruyorum sizce bu xenon mudur? Eğer xenonsa Corsaların orjinal xenonları kaç Kelvin? Son olarak dün sağ ampulüm patladı :confused: değiştirirken eğer araç orjinal xenonsa daha kuvvetli (örneğin 6000K) bir xenon ampulü takmamın bi zararı olurmu? Şimdiden teşekkürler

p4026331lh5.jpg

merceğin içerisindeki ampulun işlevi önemli sendeki fara 7000k xenon ampül taksan aradaki fark uçurum ben gördüm yaşadım tavsiye ederim

Fotoğrafa göre senin farlar mercekli ama halojen ampul kullanmışlar ...

bana da pek bi inandırıcı gelmiyo bu arabada Xenon olduğu ama açılır tavan zarsa Xenon yapmak kolay

şimdi ne alakası var diyeceksiniz hani açılır tavanı sonradan yaptırmak zor orji olmaz ama Xenon kolay

bencede deil ama bence yaptır çok şık olur mercek olayı güzel bende de olsa keşke :)

Benimde kafamı bulandıran şey, araca xenonun P2 adındaki xenon paketiyle sunulması ve bu paket Cruise control ve xenondan oluşuyo. Benimkinde cruise olunca dedim acaba xenondamı var. ama sanırım değil gerçekten. bu hafta servise gidicem orada netlik kazanır herşey.

bence xenon yoktu.. sahibi arabaya su mavi ampullerden takti..
xenon diye satti sonra :(

Corsa'da Cruise Control'ü de ilk kez duyuyorum...:confused:

Geri