Xenon far?

Ynt: Xenon far?

albertxx link' Alıntı:
Mercekli taktirdiniz dimi? birde yagmurda nasil gosteriyor?

hayır mercekli taktırmadım mercekli takılması için farın camının kasasından ayrılması gerekiyor uzun bir işlemden geçiyor iki farda. açıkcası izmirde bu işi yapan biryer bulamadım o yüzden malesef merceksiz falan görüş mesafesi ile ilgili hiçbir sıkıntı bulunmamakta.

Ben istanbulda dusunuyorum mercekli bakalim artik yagmurda sorun yaratmiyorsa kisa surede taktircam:-)

istanbul'da çoğu yollar ışıkla aydınlatıldığından pek sıkıntı yaratmıyor.fakat şehirlerarası yolda görüş baya düşüyor.

freelook link' Alıntı:
Lütfen sadece xenon far taktırmayın, farınızada eş zamanlı mercek modifikasyonunu mutlaka yaptırın.
Yoksa bol küfür yemenizi istemeyiz.
+1

beyaz ampul kullanın beyaz renk ıstıyorsanız. xenon merceksız oldumu yanı sonradan yapılan xenonlar trafıkde yuzlerce surucunun gozunu cok etkılıyor . trafıkte karsılıklı saygılı olmak zorundayız bence .

Mete34 link' Alıntı:
beyaz ampul kullanın beyaz renk ıstıyorsanız. xenon merceksız oldumu yanı sonradan yapılan xenonlar trafıkde yuzlerce surucunun gozunu cok etkılıyor . trafıkte karsılıklı saygılı olmak zorundayız bence .

+1

amerikada mercekli xenon da yasak.dev gibi GMC mercekli arabalar sarı farla geziyor.corvetteler camarolar mustangler de oyle.katı kurallar var.direk arabayı bağlıyorlar.

Geri