xenon far problemi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan arctech
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

arctech

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaslar bugun xenon sol farım durup dururken sondu. takdırdıgım servıse gıttım xenonu bırkac defa acıp kapadı duzeldı. ama bundan sonra bır ıkı defa daha yaptı hatta ılk yanmayıp ıkıncı kez farı acınca patlama sesı cıkarıyor oyle yanıyor sıce bunun bır sıkıntısı olur mu. baska bır probleme yol acar mı. Bu arada xenon un markası mtec henuz 1 ay once taktırdım. kar yagınca boyle bırsey oldu ama yagmurda daha once basıma gelmemıstı

diğer markalarda desen tamam diycem ama mtec yapmaması lazım...bence sol tarafın balansında problem var ...karda su almış olabilir..sakın kulanma bu şekilde canını sıkar bi yanıp bi yanmama problemi garantiden değiştir

su alans balans kurudugunda problem cozulur mu bu durumda
bu hafta bakacagım eger duzelmezse degıstırecegım

yok dostum çözülmez zaten balanslar su almayacak şekilde üretiliyor ama yinede tamponun biraz daha üst kısımlarına bağlatmakta fayda var..zaten illede su almıştır demiyorum balansta problem var diyorum başka bi sebeptende olabilir..arıza modülündende olabilir..sen götür

balastları tam farın altına yapıstırdılar aslında far ıle tampon arasında. neden bırden bıre yaptı anlamadım acaba soguk ıle veya kısa mesafelerde de yakmak ıle alakası olabılır mı? cunku xenondan once de halojen ampulum patlamıstı o da 10 km gıdecegım yol ıcın bıle acıyorum.bu nedenle yapar mı ?

yok xenon zaten halojenden daha uzun ömürlüdür

ömrünü dolduruyo yavaş yavaş onun işareti.

Otomatik Araba İstop Etti ??

bencede git garantisnden değiştirsinler zararı olabilir

Son düzenleme:
değiştir zaten yeni almışsın tesisat şakaya gelmez

arkadaslar problem duzeldi. nasıl odu bılmıyorum ama o gunden sonra tekrar kar ve yagmur yamasına ragmen ses olması bır daha su an hıc sorun yok. aldıgım yer bazen xenon kendını korumay alır sıstemde herhangı bı sııntı olursa demıstı. su an problem cozuldu

Geri