ww sharan nasil bir araba?

starterbox

Kayıtlı Kullanıcı
Yurtdışı
selam arkadaslar arabama otobus carpmasindan ötürü sol ön direkte egildi cektirdik yaptirdik falan tamam ama ben bunu satip yerine bir ww sharan almayi düsünüyorum 2005 model bilgisi olanlar bu arabalar nasildir hangi modellerde daha cok ariza vardir yada yoktur hangi motorlar daha iyi ve az yakitli gerci zafiradan sanki az yakiyor gibi ama bilmiyorum kullan,madim hic bilgilerinize arz olunur
tabi diesel olucak

vw sharan ıyı bı aractır sorunsun denecek kadar ıydır. 19tdi olanına alacaksın. bırde ford galaxy ler var motoru vw sharanla aynı onuda tercıh edebılırsın

Geçenlerde burda gördüm tipi baya hoşuma gitti ama motor ve diğer özelliklerini bilmiyorum ...

ww grubunun iyi arabalarından yakıtdan dolayı sıkıntı edersen şimdi LPG li çıkıyor orjınal olarak...

düşünülebilir evet, yorumlar genelde iyi arac hakkında.

burda Türkler cok tutuyor. 7 kisilik olmasi cok büyük bir avantaj. cok güzel aractir. uygun fiyata,az kilometreli bulursan kacirma.
burda arkadaslarda genelde klima sorunu cikiyor sharanlarda. bir kontrol ettir alacagin aracin klimasini...

touran'ı tercih ederdim şahsen

touranda yedek lastik bile yok ben ona güvenim nasil türkiyeye izine gelirim selam

burda Türkler cok tutuyor. 7 kisilik olmasi cok büyük bir avantaj. cok güzel aractir. uygun fiyata,az kilometreli bulursan kacirma.
burda arkadaslarda genelde klima sorunu cikiyor sharanlarda. bir kontrol ettir alacagin aracin klimasini...

Sharan" larin hepsi 7 koltuklu degil.Yani opsiyonel.Servisten alip kontuklari takabilirsin.
Ayrica Sharan,Touran,Allambra modelleride 7 koltuklu oluyor.Bidez avantaji koltuklari saga sola katladiginda bile yer kapliyor. Bence Zafira al Pasalar gibi bin.Süper bi aile arabasi BENCE....:good:

zafiran war ve dizel bence değiştirme hiç

Geri