Astra h aracım için opcom almayı düşünüyorum windows 10 için hangi sürümü almalıyım kullananlardan tavsiye bekliyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kapalı kutu içini açınca geri iade etmek zor olmaz mı hangi sürüm iyi biliyormusunuzsürümden ziyade opcom için kullandığını yazılım daha önemli ve ocomu alırken içindeki chipin üzerinin yazılı olmasına dikkat edin ki sürüm yükseltip düşürebilirsiniz.
Alican Bey sürümle alakalı değil aliexpresten alın satıclar ve alan kullanıcı yorumlaraına bakın için açıp bakan mutlaka oluyor ona göre alabilirsiniz yoksa buradan alacağınız klonların hepsi kalitesiz çipli olanlarKapalı kutu içini açınca geri iade etmek zor olmaz mı hangi sürüm iyi biliyormusunuz
Teşekkür ederim bilgilendirme içinAlican Bey sürümle alakalı değil aliexpresten alın satıclar ve alan kullanıcı yorumlaraına bakın için açıp bakan mutlaka oluyor ona göre alabilirsiniz yoksa buradan alacağınız klonların hepsi kalitesiz çipli olanlar
Ben v1.70 aldım win8.1 de calistiramadim win7 de çalıştırabildim tahmininde win10 da da çalışmaz. Tabi arkadaşın dediği gibi cip de önemli ben siparişi verdikten sonra öğrendimAstra h aracım için opcom almayı düşünüyorum windows 10 için hangi sürümü almalıyım kullananlardan tavsiye bekliyorum
Araştırıyorum yorumları okuyup ona göre alacamBen v1.70 aldım win8.1 de calistiramadim win7 de çalıştırabildim tahmininde win10 da da çalışmaz. Tabi arkadaşın dediği gibi cip de önemli ben siparişi verdikten sonra öğrendimancak isimi gördü.