VW Tiguan Consept i test sürüşüne çıkardı.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan asTRa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
:eek: abi adamlar gene aşmışlar ya koltuk döşemesine ve direksiyon simidi başta olmak üzere arabaya bittim valla 10 numara:good:

Olayı nedir Hakan Abi bu arabanın.Toureg'in yerini mi alacak?

Erman sanırım Touareg ile alakası yok !
Los Angeles oto fuarına yetiştirilen bu versiyonda yeni jenerasyon ("Clean-TDI") adı verilen yeni bir motor kullanılacağı haberi var.Rakip olarak gösterilen modeller ise Rav-4 ,Antara gibi Suv modeller
Aracın dünya prömiyerinin 2007 Frankfurt otomobil fuarında yapılacağıda yazılı bilgiler arasında

Son düzenleme:
off diyorum döşeme desen 10 numara ya direksiyon torbido bittim walal arabaya

İçi güzel de dış görüntüsünü pek beğenmedim açıkçası biraz kaba olmuş sanki ...

resimlerden dolayı mı bilmiyorum ama yapacağım tek yorum olur, Toureg'den çok daha güzel bir model olmuş..

ön güğüs bence rezalet yan kapıdaki düğmelerin konumu filan iğrenç orta konsol dediğin el fireninin orayla bi bütünlük içinde olacak ön göğüs ortadan arkaya doğru akacak bence arada bi kopukluk olmayacak yan tarafta ki yolcu ayağını bi uzatsa ordan gazla franle oynayacak neredeyse dış görünüşten de lastikleri ile araba nın hiç bütünlüğü yok suya düşse batmayacak gibi duruya can simidi gibi lastikleri var

M@honi' Alıntı:
lastikleri ile araba nın hiç bütünlüğü yok suya düşse batmayacak gibi duruya can simidi gibi lastikleri var
:) :D :kop:

Geri