Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
VOLVO C30, VW Scirocco 1.4 TSI , OPEL Astra GTC 2.0
vermişdir çokdan bence volvo dur isviçrede oturuyormuş zaten volvonun prim yaptığı yerlerden biri volvonun prim yaptığı biryerde gidip de vw yada opel alınmaz bence..
benim türkiyede şu 3 araba içinde seçim yapma şansım olsa önceki sayfadada yazdım volvoyu sona koyardım sırf ikinci eli olmaması servisinin yedek parçasının pahalı olması nedeni ile.. ama vw opel kadar volvoda prim yapsa türkiyede gözüm kapar volvo derdim..
bence volvo c30 vw nin yüzü cabuk eskicek gibi duruyo. c30 cok farklı bence astra içinse biraz beklenmesinden yanayım. ne olduğu anlasıldıktan sonra alınmalı diye düşünüyorum..
bana kalırsa volvo c30 1,6dizel r-design.genel itibariyle vw'den daha tok bir araba, arabalara salt performans olarak bakmayanlar için...t5'in yakıt tüketimi gerçekten yüksek1,6dizel+chip ile c30 birleşince güzel bir karışım oluyor