volandan ses geliyo....yardım lütfen

ozan kılınc

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arakadaslar bundan 1.5 ay once aracım baskı balata yediğinden volan dahil komple seti değiştirdim... fakat bundan 20 gun once baslayan bı sorunum var. arabamı debriyaja basmadan boşta çalıştırdığım zaman hafifiten bir ses geliyo fakat debriyaja bir kere basıp cektıgım zaman ses kayboluyor.. bunun bana volandan olabılecegı soylendi ve ayrı yeten debriyajım ilk günkü gıbı yumusak değil acaba bu sorun yuzunden mı bole yoksa zamanla debriyaj sertleşme yapıyor mu? bu arada aracım corsa 1.3 cdtı

Aracın öncelikle debriyaj merkezini bir baktırın, onda sorun olabilir. Takılan debriyaj,volan seti orjinal mi?Debriyaj bilyasından da yapabilir.

Aynı sorun bende de var baskı balata değiştirdim daha sonra araba boşda çalışırken volandan geldiği söylenen acayip rahatsız edici bir ses var . Ustaya götürdüm ve opel corsa larda bu volan sorunu kornikmiş :) düşünsene araba alıyorsun sürekli volan problemi yasıyorsun ve parça 1000TL :) parayı sokakdan topluyoruz ya biz.

Aracın öncelikle debriyaj merkezini bir baktırın, onda sorun olabilir. Takılan debriyaj,volan seti orjinal mi?Debriyaj bilyasından da yapabilir.

valla hocam bilyayıda değiştirdim anlıycağın ben komple ne var ne yok hepsini yeniledim ustelık orjinal parçalarla... acaba bi montaj hatası olabılırmı dıe dusunuyorum....

Aynı sorun bende de var baskı balata değiştirdim daha sonra araba boşda çalışırken volandan geldiği söylenen acayip rahatsız edici bir ses var . Ustaya götürdüm ve opel corsa larda bu volan sorunu kornikmiş :) düşünsene araba alıyorsun sürekli volan problemi yasıyorsun ve parça 1000TL :) parayı sokakdan topluyoruz ya biz.

valla benımde 1200 liram gitti...peki sen bu sorunu gıderebıldın mı? bana bi bilgi verirsen sewinirim

Geri