vites körüğü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan survivor
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

survivor

Banlanan Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar benim arabanın vites körüğü çok yıprandı değiştirmeyi düşünüyorum. Tavsiye edebileceğiniz bir marka falan varmı?

işçiliğine güvendiğin bir döşemeciye gıt halletsin, yaklasık 10 YTL paranı alır sadece

astra için orjinalıni sordum 72 ytl dediler:)

hazır al kendinde takarsın 15 ytl

yan sanayi 15 ytl, gayette başarılı, 3 sene oldu değiştireli yıpranmadan eser yok..!

5 sene önce orj. almıştım 15ytl'ydi 5 sende bir değiştirmek gerek herhalde benimkide yine gitti zaten değiştirmek çocuk oyuncağı

nası değiştiğini söylermisiniz uzun zamandan beri yenisini yaptırmayı düşünüyorum ama nası sökeceğimi ve takacağımı bilmiyorum

körüğü altı kısmında plastik bir çerçeve üst kısmında ise içerden bir plastik kelepçe var

elini biraz içeri sok içerden deriye yapıştılmış plastik çerçeveyi hissedeceksin yukarı çek alt kısmı konsoldan ayrılcaktır... daha sonra yukarıya kadar kaldırıp ter yüz et topuzun altında kalan pilastik kelepçeyi görceksin kelepçeyi kesersen dar olan kısımda topuzun etrafından geçecek kadar genişleyecektir çıkar körüğü at...

yenisinide ters yüz et yine dar olan kısmı vites topuzundan geçir tam kelepçenin oturacağı çıkıntılı kısıma göre ayarlayıp kelepçesini iyice sık körüğü düzelt çerçeveyi yerine tak ama çerçeveyi takarken dikkat et yeni deri kalın oldugundan biraz zor oluyor çerçeveyi kırma yada yanlışlıkla deriyi çerçeveden sökme benim başıma gelmiştide ordan biliyorum :D

5 sene önce orj. almıştım 15ytl'ydi 5 sende bir değiştirmek gerek herhalde benimkide yine gitti zaten değiştirmek çocuk oyuncağı
abi acaba ben vites topuzu derken yalnış mı anladılar 72 ytl uçuk bir rakam değil mi ufak bir deri parçası için?

hiç bi fikrim yok ama irmscherde aynı deri parçasının gümüşünün 120 euro oldugunu var sayarsak olabilir..

Geri