vites kolu aşınmasıı???

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan falcon_78
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

falcon_78

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
benim araç easytronic ve kullanırken elim genellikle vitesin üzerinden olduğundan üst tarafı aşındı yani gri kaplı olan yer neredeyse beyaz olduu oraya ne yapabilirizzz ???

benim araç easytronic ve kullanırken elim genellikle vitesin üzerinden olduğundan üst tarafı aşındı yani gri kaplı olan yer neredeyse beyaz olduu oraya ne yapabilirizzz ???

Deri kaplatabilirsin.Üstelik şık olur...

deride aşınmaz mı ???

deri direksiyon aşındığına göre buda aşınırrr

Arkadaslar merhaba,
vites kolunun uzerindeki stickerdan nereden temin edebiliriz.

Ellerimiz artik kenarlarini eritmis :)))
Birde direksiyon uzerindeki kumandanin lastikleri erimeye baslamis.
Bu parcalar rahatlikla bizim degistirebilecegimiz parca midir ve nereden bulabiliriz?

Simdiden tesekkurler ve herkese iyi bayramlar

Bence öncelikle elini vitesin üzerinde tutumaktan vazgeçmen gerekir, bu hareketin aktarma sistemin zarar verdiği biliniyor, daha önce sitede de konusulmustu.

Aşınmış yerlere çözüm olarak bir döşemeciye küçük bir parça deri kaplatabilirsin ama elin orada oldugu sürece ne kapatırsan kaptlat aşınacaktır...

Bence öncelikle elini vitesin üzerinde tutumaktan vazgeçmen gerekir, bu hareketin aktarma sistemin zarar verdiği biliniyor, daha önce sitede de konusulmustu.

konuyu biraz açabilirmisin abi, yada önceki konunun başlığını hatırlıyormusun?

hareket halindeyken ara ara gazı pompalayıp bıraktıkça vites kolunun ufak ufak hareketler yaptığını farketmiştim. bu toros değilki öyle sallantı olsun, doğal olarak birşeylerden şüpheleniyordum, demekki her an temas eden yüzey varmış. vites yollarını daha geniş zannediyordum:) teşekkürler :good:

O zaman tek çıkar yol elini orada fazla tutmayacaksın :D.

öylede alışkanlıklar kolay bırakılmıyorr

Geri