VİTES e İthaf (Fites)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kurt.ibrahim

Kayıtlı Kullanıcı
35-İzmir
1- Forum kurallarını gözden geçirelim.
2- Forum kurallarına uyalım uymayanları uyaralım.
3-Kendimizi eleştirdikten sonra başkalarını eleştirelim
4-Ehli irfan arasında aradım kıldım talep
Her hüner makülimiş İLLAEDEP İLLAEDEP:good:

bu muhabbetin geçtiği konu istek üzerine kilitlenmişti, neden halen üzerinde duruluyor? Söylenen sözleri yermek ehli irfansızlıksa, bitmiş bir konuyu tekrar gündeme getirmek çok mu irfan sahibi olmakla alakalı bir durum?
Bu tür şeyler polemik doğurur. Lütfen...

Fazla üstelemeyelim kanaatindeyim...

ilkerce' Alıntı:
bu muhabbetin geçtiği konu istek üzerine kilitlenmişti, neden halen üzerinde duruluyor? Söylenen sözleri yermek ehli irfansızlıksa, bitmiş bir konuyu tekrar gündeme getirmek çok mu irfan sahibi olmakla alakalı bir durum?
Bu tür şeyler polemik doğurur. Lütfen...

Sözümüz kural dışı davrananlara Gerçekleri yansıtmaktır. Konuya cevap gündemde tutmaktır. Neye zoruna gittiki . Gerçekler her zaman acıdır.:alkis:

ya Türkce Kurallari...

kurt.ibrahim' Alıntı:
Sözümüz kural dışı davrananlara Gerçekleri yansıtmaktır. Konuya cevap gündemde tutmaktır. Neye zoruna gittiki . Gerçekler her zaman acıdır.:alkis:

ya ben bundan pek birsey anlayamadim maalesef...

su cümleyi anlayan biri var mi? Konuya cevap gündemde tutmaktir.

ayrica neye zoruna gittiki'deki neye niye olacak.
ayrica2 cevap degil cevab'dir.

forum kurallarina uymayanlari uyaralim güzel..

ama türkce kurallarina uymayanlarida uyaralim dimi ama :D

not: klavyem almanca oldugu icin türkce karakterler yok. Affedin...

kurt.ibrahim' Alıntı:

Benim zoruma giden birşey yok arkadaşım, amacım konunun tartışmaya dönmesini engellemek. Bunu engellediğim ölçüde başarılı olacağımı düşünüyorum. "Zoruna gitti" kelimesini de bir daha bana karşı kullanmazsan sevinirim.

alpasch' Alıntı:
ayrica neye zoruna gittiki'deki neye niye olacak.
ayrica2 cevap degil cevab'dir.

ama türkce kurallarina uymayanlarida uyaralim dimi ama :D

:kop: :kop: :cool:

arkadaşlar uzatmaylım yaws hayat güzel forum güzel çiçekler böcekler ağaçlar kuşlar.....alpasch bu arada amaç türkçeyse seninle ilgili de bişi buldum pek klawye ile ilgili değil sadece bi tane kelime pm de atıorum:D ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri