viraj denge cubugu

gentleman_

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaslar bırkac gundur arabanın altından bazen takur tukur ses gelıyordu bugun soyle bır ayılıp baktımkı vıraj denge cubugu sallanıyor kırılmıs bende yerınden soktum sımdı denge cubuksuz kullanmam bır sorun cıkartırmı ve elınde olan fıyat verebılecek bırı bana bu parcayı bulabılecek bırı varmı

:o:o:o:o

:help::help::help::help:

ben sordum 50 lira gibi bir maliyeti var. yaptır bin .... değmez öyle binmene

ben sordum 50 lira gibi bir maliyeti var. yaptır bin .... değmez öyle binmene

nerede bu fıyat

kolay kolay kırılmaz diye biliyorum ama kırıksa değiştirin...viraj denge çubuğu askı donanımın en önemli parçalarından biridir bence çok önemli nedeni ise araçlar orta hızlarda viraj alırken araç merkezkaç kuvveti etkisiyle atalet gösterip bir yere gitmek isteyecektir bunu önleyen parça denge çubuğudur bu yüzden koyulmuştur..... bazı araçlarda amortisör kulelerine bağllıdır... size tavsiyem en kısa sürede viraj denge çuğu alın ve viraj demir lastiklerini alın taktırın ....kısacası araç düz yolda giderken bile ortadan ikiye ayrılmak isteyecektir kamber kaster king-pim toe in toe out açıları yüzünden... uzun lafın kısası önemli bence yenisini taktırın..saygılar...

bilgisi olan yok mu

ustam parçacılarda fiyatını sordurun bide özel serviste sordurun parça fiyatı serviste makul gelmiyorsa parçacıdan alın serviste sadece işlik alırlar...saygılar..

teki 25 ytl bugün gidip taktırcam bende...

Geri