Viraj asist Sistemi (Sis farı)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan yinkaya
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

yinkaya

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Geçen arkadaşımın C4 aracında fark ettim gece viraja girerken, viraj yönündeki sis yanıyor direksiyonu düz konuma getirdiğinde sönüyor.İnternette biraz araştırdım ve bu sistemin "viraj asist" olarak nitelendiriyorlar.Bu sistemi sonradan araçlarımıza nasıl ilave edebiliriz diye düşünürken sistemin donanım tarafının olduğu gibi yazılımsal bir boyutunun olduğunu okudum.Sistem 40-50 Km hızın altında giderken çalışıyor, direksiyon hareketlerini izliyor aracın uzun farları açık ise çalışmıyor konu ile ilgili bir video paylaşıyorum.

VW Tiguan viraj asist sis farı

Ne dersiniz astra araçlarımızda böyle bir özelliğin olması iyi olmazmıydı :(

Ynt: Viraj asist Sistemi (Sis farı)

Bende Insignia cosmo var benim araçtan var bu özellik 2 gün önce bizim sokağa giren bir astra cosmodada görmüştüm viraj aydınlatmalarını sanki 

cosmolarda ya da afl paketli sportlarda var diye bililiyom ama

Bütün afl lerde ondan daha iyisi var. Sisleri değil farın içinde buna göre tasarlanmış bölümü yakıyor. Sadece dönüşlerde değil geri viteste de sağ sol aktif oluyor. Far konusunda en iyi donanımlardan biri bizdeki.

eketen link' Alıntı:
Bütün afl lerde ondan daha iyisi var. Sisleri değil farın içinde buna göre tasarlanmış bölümü yakıyor. Sadece dönüşlerde değil geri viteste de sağ sol aktif oluyor. Far konusunda en iyi donanımlardan biri bizdeki.
+1

bence cok güzel bi özellik

AFL candır. birde gündüz ledleri lekelenmese... :(

DERSİMLİ link' Alıntı:
AFL candır. birde gündüz ledleri lekelenmese... :(

araçtaki tek pişmanlığım bizde yok :(

danger link' Alıntı:
araçtaki tek pişmanlığım bizde yok :(

Evet güzel ama şu ledlerdeki lekelenme geceleri çok belli oluyor ve bununla ilgili opel ile aramızda soğuk rüzgarlar esmesine neden oldu.

eketen link' Alıntı:

+1  :)

Geri